Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanganika31

Czy faceci naprawdę lubią anal?

Polecane posty

Gość Tanganika31

Zawsze się zastanawiam czy to kręci naprawdę facetów, czy jest to jakaś moda. Owszem miałam orgazm w pupie ale zawsze się boję kupy:/ Że Spale się że wstydu gdy członek będzie ofajdany. Dlatego nie umiem czerpać z tego przyjemności, strach, kompromitacja itp.

Gość gość
tak faceci lubią anal, szczególnie ci ze skłonnościami homoseksualnymi

Gość gość
Nie wiem czy lubię bo nie próbowałem i jakoś zarówno ja jak i moja partnerka nie mamy na to ochoty.

Gość gość
ja nie lubię bo potem penis mi tak smierdzi gunwem, że muszę go potem półgodziny mydłem szorować żeby się pozbyć tego zapachu :O

Gość gość
"tak faceci lubią anal, szczególnie ci ze skłonnościami homoseksualnymi" x Zazdrosny ? haha

Gość gość
Anal jest swietny. A orgazm analny jeszcze lepszy :) Ale do tego trzeba dojrzec psychicznie. A wiekszosc na kafe to dzieciaki

Gość Kùtas wielgas 23 i pół
Może lubię a może nie. Kobiety które spotykałem miały zbyt ciasne otworki i dotąd nie udało mi się żadnej zerżnąć w kakao 😭

Gość gość
tak uwielbiają . ale dlaczego Ty dajesz brudną d**e zwariowalas . odkręcasz sluchawke od prysznica i wężem kilka razy wlewasz wode do środka i wypuszczasz . i jest czysto. Robie tak codziennie nie tylko przed seksem

Gość gość
Higiena to podstawa. Jestem dojrzalym facetem i nawet jak sie pobrudze to nie robie problemu, ide pod prysznic i po sprawie.

Gość gość
Ja analu nienawidzę. Próbowałam 2 razy z poprzednim facetem i prawdę mówiąc czułam tylko ból, mimo że facet nie miał wcale dużego penisa. Mój facet obecny facet ma po prostu wielką pałę i nie wyobrażam sobie, żeby mi ją "tam" włożył. Jednak oczywiście bardzo nalegał. Powiedziałam mu tylko, że ok, zrobię to ale pod warunkiem, że on najpierw pozwoli, żebym jemu włożyła gruby wibrator do tyłka. Od tamtej pory już mi dał z tym analem spokój :)

Gość gość
Walisz scieme.

Gość Operator32
Głupie pytanie, faceci kochają anal. Z trzech powodow. 1. Gdy wchodzą w twój tylek zupełnie inaczej reagujesz, spraeiasz wrażenie bardzo podnieconej. 2. Żeby zaruchać w dupę nuszą się nieźle nastarać i napocić, żeby osiagmać cel. 3. Jak już ruchaja w pupę swoją laskę to jest coś w naszych głowach co mówi: "Ale zajebista ta twoja sunia", co sprawia że chce się później nieba ksieżniczce uchylić.

Gość gość
ddt30 Ty normalny jesteś?

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 30 lat, i anal bardzo mnie pociąga. To że w jelicie kobiety mogą być resztki koopy, wcale mi nie przeszkadza. To normalne i naturalne, że w przewodzie pokarmowym są pozostałości po jedzeniu. Wszystko jest w porządku, i nie ma powodów żeby kobieta niepotrzebnie się denerwowała, bo wtedy się zaciska i bardziej ją boli. Im bardziej Skarb jest rozluźniony, tym mniej bólu.