Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każdy fotelik można zamontować tyłem do kierunku jazdy ? pomocy !

Polecane posty

Gość gość

chciałabym zamontować tyłem , ale w opisie ewidentnie pisze : " mocowanie fotelika względem kierunku jazdy: przodem do kierunku jazdy "

Gość gość
Są foteliki przodem, tyłem oraz takie, które mozna zamontowac zarowno przodem jak i tylem. Jak chciałas miec fotelik tylem to kupilas zly model (zresztą w sklepie przy zakupie sprzedawca z reguly montuje fotelik w samochodzie, zeby pokazac co i jak, nie mialas takiej prezntacji?)

Gość gość
jeszcze nie kupiłam , chciałam zamówić na internecie ale nie mogę znaleźć mocowanego tyłem

Gość gość
Ok, sprawdz modele: Axkid Minikind, Klippan Kiss 2 Plus oraz (tańszy od poprzednich) Maxi Cosi Mobi. To takie pierwsze ktore mi przychodzą do głowy. Jednak uprzedzam - są one znacznie, znacznie drozsze od tych montowanych przodem...

Gość gość
Chicco auto fix jest montowany tylem a kosztuje na necie ok. 370zl. Sama bede go na dniach kupowac

Gość gość
Tyłem do kierunki jazdy są wszystkie foteliki od 0-9 kg to jest taki wymóg. Są też modele od9-25 kg ale to już trzeba się naszukac. Nie ma znaczenia firma tylko waga dziecka i wiek.

Gość gość
poczytaj może najpierw informacje na temat fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdy, bo są lepsze i gorsze. W internecie jest dużo stron z testami, opisami na co zwrócić uwagę, np. tu http://osiemgwiazdek.blogspot.de/2013/01/przewoz-dziecko-tyem-do-kierunku-jazdy.html Ja kupiłam bisafe izi combi . Niby drogi, alei młody jeździł w nim jeszcze jak miał 4 lata. W tym samym czasie np.znajomi musieli kupić dwa zwykle foteliki, wiec cenowo wyszło im podobnie, a bezpieczeństwa jednak nie można porownywc nawet.