Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża u pulchnej.

Polecane posty

Gość gość
i jak taka matka ma przekazac dzieciom zdrowe nawyki zywieniowe, jak ma wzbudzic u takiego dziecka checi do ruchu do sportu jak to ani na rower nie pojdzie ani na basen nie pojdzie ani na rolki ( o nartach na ferie nie wspomne ) nie powspina sie chociazby na glupich drabinkach pozniej mamy takie male biedne otyle kluski w szkole

Gość gość
i jeszcze będą wmawiać innym że lepiej być puszystą (nie tłustym wieprzem) niż kościotrupem (nie osobą chudą) Bo grubasa nie wolno obrażać, chudego można. Puszysta....określenie dla opierzonego kurczęcia a nie tłustego babsztyla

Gość gość
Matki Polki jak zwykle pokazały kulturę na najwyższym poziomie.

Gość gość
"Pulchna"....... sikam :D

Gość gość
18.40 - popieram, święte słowa :) szkoda marnować najlepsze lata życia na to, żeby tak wyglądać...

Gość gość
"pulchna" sobie może być jak skonczysz 60 lat a nie teraz gdzie w tym wieku kobiety podobają się jeszcze facetom

Gość gość
20:56 jak zwykle locha broni lochy

Gość gość
Autorko najpierw przyjrzyj się jak duży jest twój aktualny brzuch, a potem sie zastanawiaj, czy ciążowy da radę się przebić wizualnie przez te cm tłuszczu. Jeśli cała twoja nadwaga lub jej większa część jest w górnej części ciała i jak chcesz w piątym miesiącu wyglądać jak w piątym, a nie dziewiątym, to schudnij. Jeszcze jedno, po odchudzaniu poprawia się płodność. Mnóstwo kobiet zaliczyło wpadki po odchudzaniu.

Gość gość
Autorko przecież ty i tak wyglądasz jakbyś była w wiecznej ciąży, więc nie martw się. Ludzie pewnie się zastanawiają kiedy ty w końcu urodzisz

Gość gość
Moja znajoma wazyla 120 kg wzrost 170 tragedia to byla.Wzial ja przystojny chlopak,od razu zaszla w ciaze,brzucha ciazowego nie bglo widac,bo juz miala brzuch... Mysle,ze waga ma malo,co do plodnosci,ja mialam 45 kg jak zaszlam w ciaze,takze...chodzi tu niektorym,ze to moze byc niebezpieczne dla dziecka. Druga kolezanka wazyla 75 przy wxroscie 1.76 W ciazy przytyla 2 kg,jest msc po porodzie a wazy 65 kg

Gość gość
I znam wiele przypadkow,gdzie kobiety otyle pozavhodzily w ciaze,fakt,ze brzuch slabo widoczny,ale chyba wazne,ze dziecko jest. Ja waze 53 kg przy wzroscie 1.65 i w ciaze od 3 lat zajsc nie moge...ale to juz inna bajka