Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haus haus haus

KOMEDIA Napisała do mnie kochanka męża z pytaniem

Polecane posty

Gość Haus haus haus

jaki jest mój mąż?!! Ale może zacznę od początku. O kochance dowiedziałam się krótko po tym jak ich romans się zaczął (znalazłam sms). Od razu wywaliłam męża z domu. Z tego co wiem to jeszcze nie mieszkają razem, a od wykrycia zdrady minęły ok 2 miesiące i złożyłam już papiery rozwodowe. Nadal są razem bo ciągle wstawiają wspólnie nowe zdjęcia do internetu. Kilka dni temu ona zaprosiłam mnie do znajomych na fb. Zaakceptowałam zaproszenie no i zaczęła do mnie pisać. Na początku powiedziała, że przeprasza za tą cała sytuację, że kocha mojego męża i nie chce żebym chowała do niej urazę. Ja odpowiedzialam, że do nikogo nie mam pretensji, takie jest życie i nic nie poradzę. Po krótkiej (i dziwnej) wymianie zdań ona zapytała się mnie jaki jest mój mąż, żebym go opisała, bo skoro tyle lat z nim byłam to na pewno dobrze go znam. Parsknęłam śmiechem, bo to było ostatnie pytanie jakiego się spodziewałam. Napisałam, że mąż jest człowiekiem o gołębim sercu, a jeśli ma jakieś negatywne cechy to z biegiem lat na pewno sama je pozna i się przekona. Chyba wyczuła ironię w mojej wypowiedzi i tylko się pożegnała i więcej nie było odzewu. Jakiej odpowiedzi na tak głupie pytanie się spodziewała? Myślicie, że razem z moim byłym chcieli zrobić sobie ze mnie jaja?

Gość gość
Masz cos z deklem skoro zaakceptowalas zaproszenie od szmaty ktora posuwa twoj ex -pewno mieli z ciebie niezly ubaw .. :O

Gość gość
Napisz jej ze twoj maz jest bardzo rozrywkowy i czesto zabawia sie dziffkami.

Gość gość
myśle że szczerej przyjaciółki do pogodania o facetach mieć z niej raczej nie będziesz Może była tylko ciekawa ile jeszcze ma kochanek

Gość gość
Napisz jej ze jest uzalezniony od tanich dziwek.

Gość gość
Krv jprdl czy naprawdę nie ma na tym forum nikogo, kto byłby w stanie zrobić porządne prowo? 1/10.

Gość Haus haus haus
Nie będę jej o nic pytać, przecież pewnie oni to razem wymyślili i myśleli, że będą mieli ze mnie niezłą polewkę.

Gość Haus haus haus
Stara nie jestem :) Na razie chcę odpocząć od związków, a spotykanie się z innym żeby zrobić na złość byłemu jest trochę żałosne, nie sądzisz?