Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachorować na Grypę?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc! Chce zachorować na grypę,czyli: -Kaszel -Katar -Ból gardła -Gorączka(nie tak koniecznie) Nie pytajcie czemu,szkoda gadać a to sprawa ŻYCIA i ŚMIERCI!tak około tydzień wolnego,wiem że to trochę przesada ale jak trzeba,to trzeba.Zrobiłam tak: wsadziłam nogi do ciepłej wody i piłam zimne mleczko, wyszłam z moim psem Cziką na spacer z rozpiętom kurtką a pod spodem koszulka z krutkim rękawkiem i wsadziłam pod tą koszulkę kawałek lodu, w kibelku wziełam odświeżacz i psiknęłam se do gardła.Moje obiawy to lekki suchy kaszel i gorąca głowa.Ale i tak proszę o sposoby! Ale nie że wystawiasz mokrą głowe za okno bo i tak po basenie niedosusze włosów i wychodzę z BUDY. Proszę was!mam nadzieję że pomożecie! Pozdro!

Gość gość
To co opisalas to przeziebienie. Grypa jest powazna choroba, co roku w Polsce umiera ok. 30 tys osob na powiklania pogrypowe.

Gość gość
Wiem pomyliło mi się,dopiero po napisaniu klepnęłm face pall'ma(klepnięcie w czoło)

Gość gość
zjedz psie góowno

Gość gość
Po ortografii widać, że to ważne, zapewne potrzebujesz min. tygodnia żeby choć udawać, że umiesz pisać po polsku....

Gość gość
Akurat mam psa,i sory za błędy ale chciałam jak najszybciej zdobyć jakieś sposoby

Gość gość
I macie podować sposoby a nie gadać że jestem głupia itd.,jak macie mnie hejtować to wynocha!Strona powstała po to a podawać sposoby na coś!