Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córki zdradzanych matek

Polecane posty

Gość gość

Ojciec zdradzał Waszą matkę, gdy byłyście jeszcze malutkimi dziećmi. Zdrada ojca była powodem rozłąki rodziców. 1)Skąd i w jakim wieku się o tym dowiedziałyście? 2)Czy Waszym zdaniem powinnyście o tym wiedzieć? 3)Jak zmienił się Wasz stosunek do ojca? 4)Jaki macie stosunek do mężczyzn w dorosłym życiu?

Gość gość
Wiedzialam o tym od kiedy to sie zaczelo czyli jak mialam jakies 12 lat moze mniej. Matka nie patrzyla czy jestem w domu czy nie tylko wyzywala ojca od najgorszych. Ona z nim nie zerwala to on ja zostawil. Oboje rodzice byli patologiczni. Teraz boje sie mezczyzn i na partnerow biore tylko milo wygladajacych uczuciowych, wszyscy moi partnerzy mieli duzo cech kobiecych. Dodam ze kazda dziewczyna mi zawsze zazdroscila zwiazkow. Nie bylo czego, ten najbardziej "kochany", uczuciowy, który robil mi śniadania do lozka, pisal piosenki i nosil na rekach sam mnie zdradzil... minelo 1,5 roku a ja ledwo zyje po tym rozstaniu. Juz w nic nie wierze..

Gość gość
A jak po tym,gdy sie dowiedzialas,wygladaly Twoje kontakty z ojcem?

Gość gość
Jak sie wyprowadzil to ok, udawane. Ktos by pomyslal, ze sa dobre. A z mojej strong zero uczuc, niepokoj