Jaśminiówka 3 Napisano Grudzień 4, 2016 Już niebawem nastąpi u mnie czas relaksu....jeszcze tydzień ....jeszcze dwa.Wprawdzie troszkę do tych pięknych chwil muszę poczekać , jednak już chciałabym przygotować się , a że nie lubię robić nic na ostatnią chwilę ,teraz zwracam się do Was z prośbą o zestaw świetnych z filmów z zakresu komedii:):)Uwielbiam komedię francuską ale nie tylko, chociażby taki film jak Kochanie poznaj moich kumpli .Ogólnie ma być śmiesznie i głupio też :)Niestety nie mam pamìęci do tytułów zwykle ulatują szybko z mojej głowy....więc więcej nie mogę Wam przytoczyć przykładów .Czy znacie jakiś wariacki, pokręcony film godny polecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 Z francuskich kojarzy mi się "Za jakie grzechy, dobry Boże?" Całkiem sympatycznie się to oglądało :) Fajny też "Kobieta na Marsie, mężczyzna na Wenus", "Facet na miarę" i trochę w innym klimacie "Niewierni" (uwielbiam Dujardin'a). No i nie do końca w typie który podałaś, na pewno też widziałaś, ale zawsze warto do niego wrócić - "Nietykalni". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaśminiówka 3 Napisano Grudzień 24, 2016 Gościu, dzięki za tytuły .Jak pisałam to ten topik w ogóle mi się nie wgrał .Dopiero niedawno jak były te problemy z kafe.To znalazł się mój temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach