Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie w sylwestra ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie mam pomysłu

Gość gość
walimy konia

Gość gość
polsat tvn coś z tego ;) ;(

Gość gość
siedze w domu bo "mój" ukochany spedzi go z żona i dziecmi, a koleżanki ze swoimi partnerami... No cóż, w tym roku nie pozostaje mi niec innego jak olać sylwestra :P Pewnie posiedzę z mamą bo ona też nie ma go z kim spedzic i zawsze troche raźniej bedzie

Gość gość
Nic, bo nie lubię Sylwestrów i wymuszonej zabawy.

Gość gość
Ewentualnie pojde z matka na sztuczne ognie na rynku o polnocy :P Troche zenada , ze tak spedze bo co roku do lat gdzies jezdzilam, ale tak sie zlozylo. jedna przyjaciolka ma meza i male dziecko to glupio mi sie wpraszac, druga wyjezdza ze swoim facetem, wiec taka sama sytuacja. mam tez jedna koleżanke co nie ma nikogo,ale ona jest troche dziwna i na bank bedzie chciala siedzieć sama w domu z siostra i nigdzie nie da sie wyciagnac ... Takze czeka mnie troche lipny Sylwester, taki los kochanki ...

Gość gość
Jak co roku spotkam się ze swoim chłopakiem, spędzimy miły wieczór tylko we dwoje, napijemy się winka lub szampana, a potem będziemy się kochać długo i namiętnie, a jak wystarczy nam sił i będzie śnieg, to wyjdziemy na nocny spacer.

Gość gość
To samo co rok temu czyli nic:(

Gość gość
Jak w ostatnich latach wieczór we dwoje, może wcześniej jakieś wyjście do knajpki lub spacer.

Gość gość
Nic. Wieczór jak każdy inny. Nie rozumiem tej promocji i zabawy na siłę . Z czego to się cieszyć? Ze o rok starsi będziemy?

Gość gość
Ja zamierzam spędzić Sylwestra w gronie znajomych. Jedziemy do http://hotelikoranski.pl/ okolica jest świetna, hotel wygląda super, więc nie mogę się doczekać.

Gość gość
do gość wczoraj a jak nie bedzie sniegu?

Gość gość
Święta spędzę sama i sylwestra tez. W Wigilie pójdę na pasterke by potrzebować w ten dzień z ludźmi choć przez chwilę, a sylwester.... pewnie albo książka albo film i szampan o północy na balkonie.

Gość gość
Hotel http://www.azzun.pl/, impreza do rana! Najbardziej przekonuje mnie SPA, które jest w hotelu i będzie można sobie jeszcze odpocząć 1 stycznia, zanim wrócimy do Warszawy.

Gość gość
Jadę z narzeczonym w góry, a konkretnie do Beskidu Śląskiego. Mamy nocleg w Ustroniu w http://www.zajazdnakepie.pl/, mam nadzieję, ze będzie wspaniała zabawa w góralskim stylu :)

Gość gość
W przeciwieństwie do swoich młodszych znajomych nie mam pędu na świętowanie (głównie po to by następnie dodać zdjęcia wiadomo gdzie..). To mnie męczy. Wolę spokój i towarzystwo najbliższej osoby, trochę muzyki, tańca i wina.

Ja zawsze w sylwka albo siedzialam w domu albo ze znajomymi na domowce ale to juz robi sie nudne :/. W tym roku wymyśliłam ze wkońcu się odważe i pojadę na coś ciekawego i tak trafiłam w necie na ciekawy koncert w Gdyni. Ma być Podsiadło, Gentleman i inne gwiazdy wiec zapowiada sie fajnie :D. Tanie noclegi znalazlam na stronie www.pokojewgdyni.pl i zamierzam zostać nawet na kilka dni w Nowy ROK :)

Gość gość
Siedzę w domu z niemowlakiem! Mam nadzieję, że do północy zaśnie.

Gość gość
Samotność "w sosie własnym".

Gość gość
Ta oferta z open barem w warszawie nawet fajna. Na starym mieście ogólnie jest zawsze bardzo drogo a tu przystępnie.

Gość nejnej
Będę siedzieć sama w domu, jak co roku. Taka moja tradycja.

Gość gość
Ja tez :)

Gość takijeden666
Przez 35 lat siedziałem w domu, a teraz idę na drugiego sylwka z moją połówką.