Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner w wiezieniu. POMOCY.

Polecane posty

Gość gość

Dostał 6 lat. Nie wiem co robić. Płaczę. Kocham go bardzo, wiem, że warto czekać. Ktoś był w takiej sytuacji?

Gość gość
6 lat więzienia, to pewnie nieźle narozrabiał, i uważam, że jak wyjdzie to winie dobrze ci wpieprzyć i kolejne 6 lat do odsiadki jakieś głupia i kryminalisty się czepiłaś.

Gość gość
Jak mozna kochac kryminaliste?

Gość gość
Dasz radę, chłop doceni jak bardzo go kochasz...

Gość gość
A za co siedzi? skoro już o tym piszesz, to jest to istotne

Gość gość
Przystojny chociaż ? Bo jak tak to może robić za kobietę dla chłopaków spod celi anal,oral itp.

Gość gość
Garuje za wyzywanie prawiczkow na kafe... :(

Gość gość
SUPER FACET. 6 lat pierdla. pewnie za rzucenie papierka na ulicy. Warto czekać

Gość gość
Właśnie mówi, że jest niewinny. Podobno to 'koledzy' go wrobili. Ale ja już sama nie wiem. Tak bardzo chciałabym mu wierzyć. Ale jednak... Dać mu szansę? Był naprawde dobrym człowiekiem dla mnie, pełnym zrozumienia i ciepła. Wiadomo, czaem sie pobił z kims i popil. ale ktory facet tak nie robi?

Gość gość
16:18 ja tak nie robie.

Gość gość
Kolejny co siedzi za niewinnosc, a naiwniara czeka...

Gość gość
Popić no rozumiem, ale pobić się? kto tak nie robi pytasz? Właśnie normalny człowiek tak nie robi!!! co Ty dziewczyno wygadujesz i na kim się wzorujesz, że myślisz, że to normalne, że ludzie biją kogoś ... dramat

Gość gość
wielu tak nie robi, ale to trzeba szukać faceta, który nie obraca sie wśród dresów, złodziei, pijaków i innej patologii.

Gość gość
mojego chlopaka tez psy zgarnely, ale czekam bo kocham!!!!!!!>.. wy nie popelniacie bledow?!! widze jak na mnie patrzy i mi to wystarcza! wierze ze kocha. ale wy amcie zdradzajace fiuty w garniturach i tyle. nie rozumiecie milosci.

Gość gość
jasne patologio, psy go zgarneły, dobry chłopak, itp itd. Szkoda tylko , ze dla społeczeństwa to jest margines, który trzeba tępić i izolowac, zeby komus krzywdy nie zrobił. Rozumiesz- dla ciebie to może być cudo na kiju, ale społecznie to odpad, szkodliwy i nieporządany i jesli nie chce sie resocjalizować to trzeba go albo odizolowac, albo zutylizowac

Gość gość
16:29 <- prowo czy pato? ;)

Gość gość
Tu Autorka - ma wyrok niby za pobicia, czy to mzoliwe by dostał za to az 6 lat?

Gość gość
łatwo oceniać. Każdemu może podwinąć się noga. ale co innego gdy to za niezaplacony mandat a co innego ze za pobicie ze skutkiem smiertelnym...

Gość gość
Uciekaj! Znajdziesz kogos nowego, bez problemow, bez kolegow i bedziesz spac spokojnie.

Gość gość
Za same pobicia 6 lat? mało możliwe, chyba ze to recydywa. Niebiescy tu siedzą niech ci objaśnią za 6 można wyłapać.

Gość gość
lalka, za zwykłe pobicie są max 3 lata i jeszcze jak nie był karany to zawiasy by dostał, 6 lat to albo pobicie ze skutkiem śmiertelnym, albo z cieżkim uszkodzeniem ciała. Więc albo twój kochaś to jakaś recydywa, albo ma mocno za pazurami

Gość gość
DLACZEGO? dlaczego mnie to spotkalo. mojego faceta tez zgarneli. nie wiedzialam co sie dzieje. potem sprawa jedna, potem druga. i wyrok 5 lat. minely juz 2 lata, jeszcze 3. a ja juz nie daje rady. brakuje mi go. ale z druiej strony nie myslal o mnie jak popelnial przestepstwo. dlaczego ja mam myslec o nim. jest mi ciezko. ale milosc mnie trzyma.

Gość gość
no własnie, facet miał ciebie w d.... ale ty sie go trzymaj

Gość gość
Te baby to sa głupie. Facet robi co chce, a potem one zapieperzaja za 2, nie spia, martwia sie, bo misio taki biedny i zle psy go zgarnely. Poszedl do pierdla, bo jest zlym czlowiekiem. to wina jego, a nie policji.

Gość gość
Tu Autorka. Pogadam z partnerem, albo powie mi wszystko od poczatku do konca. Albo odchodze. Macie racje - on o mnie nie myslal.