Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam seksownego fizjoterapeute

Polecane posty

Gość gość

Jak go poderwać? Chodzę do niego na rehabilitację.

Gość gość
zależy ile macie lat

Gość gość
Ja 23 a on po 30.

Gość gość
Aa, no to młodzi jesteście oboje i różnica wieku też nie powinna sprawiać problemu. :) Na pewno nie próbuj z nim flirtować podczas wizyt, według mnie to strasznie niezręczne, bądź co bądź - chłopak jest w pracy. Ja bym zrobiła tak - na sam koniec wizyty odważ się i spytaj czy miałby czas i ochotę się w tym tygodniu z tobą spotkać w kawiarni czy gdzie tam wolisz. Powiedz mu, że uważasz że jest sympatyczny i chciałabyś pogadać. Tyle.

Gość gość
Koniec wizyt będzie w okolicy kwietnia...tyle nie chce czekać a zaprosić go...to raczej się nie odważe. Kiedyś próbowałam faceta zaprosić to mi odmówił i teraz się boję. Dodatkowo nie wiem czy jest wolny, czy nie ma żony...

Gość gość
Ja mialam niedawno podobnie tylko z fizjoterapeutka... była taka mila...ale nie odwazylam sie wykroczyc dalej,zapropowac towarzystwo

Gość gość
Dawaj mu sygnały - dekolt, uśmiech, "jak minął weekend?" itp. Tylko z wyczuciem, nie przeszarżuj, żebyś nie wyszła na desperatkę.

Gość gość
O seksowny dekolt to tak ciężko w stroju sportowym :P

Gość gość
Takim staruchem sie interesować? Sprobuj z facetem w twoim wieku

Gość gość
Nie jest stary. Jest mega fajny i seksowny :)

Gość gość
Jest stary i nie depiluje klaty to brzydal

Gość gość
Jeśli dla Ciebie 30 to starość to w jakim Ty świecie żyjesz? :P Rady proszę, jutro znów mam z nim zajęcia.

Gość gość
Jesteś młoda jak można sie z takim staruchem interesować pewnie nie jest prawiczkiem daj sobie z nim spokój.

Gość gość
Szczególnie gdy się okaże, że ma żonę :P Rady poproszę :)

Gość gość
usmiech i patyrzenie dluzej w oczy a potem odwracanie wzroku i patrzenie ponowne z usmiechem, zalatwia sprawe

Gość gość
Myślisz że faceci zwracają uwagę na długość spojrzenia?

Gość gość
Mój kolega z pracy jest podrywany przez pacjentki, takie desperatki, ale z żadną się nie umówił. Nie nosi obrączki, bo mu przeszkadza w pracy. Jesteśmy mili dla pacjentów, nie może być inaczej, tego się od nas wymaga. Niektórzy błędnie interpretują zwykłą, ludzką życzliwość i zaangażowanie w pracy. Niedługo tylko do babci po endoprotezie będzie można się uśmiechać i rozmawiać. W sumie twój temat dał mi do myślenia, żeby nie spoufalać się z pacjentami, dzięki ☺☺☺

Gość gość
Jak kobieta podrywa faceta to od razu desperatka? Ogarnij się chłopie!

Gość gość
Jeszcze takim staruchem sie jara to aż 7lat różnich w swoim wieku faceta poderwij

Gość gość
Jeszcze takim staruchem sie jara to aż 7lat różnich w swoim wieku faceta poderwij

Gość gość
7 lat? Co to jest :D gdyby było 27 to bym się zastanawiała a tu 7 lat? :D Między moimi rodzicami jest taka różnica, taka różnica to nic :D A dzisiaj go nie było niestety...może będzie w czwartek ^^

Gość gość
Tak, ogarniam się, normalna dziewczyna nie wariuje z braku chłopaka i nie podrywa wszystkiego, co się rusza. To faktycznie w akcie desperacji robi się takie akcje. Personel medyczny jest przyzwyczajony do tego, że często musi sobie radzić z natrętami. Gdyby tak umawiać się z każdą jak leci, nie byłoby czasu pomagać ludziom, bez obrazy. Tu już nie chodzi o wiek, ani stan cywilny, ale o minimum wyczucia i taktu, trochę kultury proszę. Ta od "ogarnij się chłopie" chyba nie wie jak się zachować, jak już musisz to podrywaj faceta w jakimś klubie, ale nie w pracy ☺

Gość gość
Zaproś gościa do znajomych na fb, w pracy można mieć przechlapane, jeszcze go wywalą przez ciebie

Gość gość
Widać, że masz jakieś kompleksy na tym punkcie. Jak żeś sobie założył, że nie chcesz poznawać nowych ludzi w pracy to Twoja sprawa i w sumie nic mnie to nie interesuję więc jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia w moim temacie to znajdź sobie jakiś lepszy na tym kobiecym forum, baj. Proszę o rady, ta z fb jest nawet ok, szukałam już ale nie mogę znaleźć. Albo nie ma fb albo zablokował możliwość wyszukania...

Gość gość
A skąd On jest? Bo ja też fajnego mam ;-)

Gość gość
Z Polski Centralnej :)

Gość gość
You are a b***h- you hit married men.

Gość gość
to się rozbierz i rzuć się na niego, albo zrób mu loda. Na pewno się ucieszy, niektórzy uwielbiają zdziry. Koleś nie ma fejsa, bo pewnie się boi żony

Gość gość
Zrńb mu loda, będzie zachwycony, na zawsze twój. Jak jesteś dobra w te klocki to wypnie się na żonę i bachory, bo chłopy lubią se zmienić na młodszą. Każdy lubi seks z lepszą od żony, no chyba, że gej to nie. Teraz też tak może być, że co drugi to gej albo jakiś gender

Gość gość
Ale po co tak agresja? Dlaczego mnie obrażacie? Dlaczego mnie nienawidzicie? Co w tym złego, że chcę poderwać faceta, który mi sie podoba?