Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kupujecie najwięcej ubrań?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki pytanie jak powyżej. Kiedy kupujecie sobie lub dzieciom najwięcej ubrań? Czy tak jak ja wiosną chce Wam się biegać po sklepach, a zimą to najchętniej z pracy do domu i pod kocyk z herbatką ewentualnie zabawa z dzieckiem.

Gość gość
Kupuję regularnie, ale latem faktycznie najwięcej. W sumie więcej ciuchów wtedy używam, dzień dłuższy, po pracy wypady nad jezioro, wieczorem na miasto... Itp. No i taniej. Jedna bluzka plus sprawdzone szorty i stylizacja gotowa :)

Gość gość
na wyprzedażach :P

Gość gość
Wtedy kiedy potrzebuję. Nie ma miesiąca żebym czegoś nie kupiła z ciuchów a specjalnie na wyprzedaże też nie czekam bo nigdy nie umiem tam niczego sensownego znaleźć.

Gość gość
2 razy w roku na wyprzedażach posezonowych. Nie widzę potrzeby przepłacania, a ciuchy kupuję neutralne (nie kupuję modnych jeden sezon fasonów czy kolorów). No i mam pełną szafę, staram się nie kupować niczego "bo potrzebuję na już" bo wtedy płaci się 2 razy więcej.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Trochę Was podpytałam bo chcę otworzyć sklep z markową odzieżą ale outlet. Stacjonarny i internetowy. Zastanawiałam się czy ruszyć w styczniu czy czekać do wiosny.

Gość Luluśśśś
Gdybyś potrzebowała jakiejś tkaniny to koniecznie zajrzyj do https://materialytkaniny.pl/ ja tam zawsze zamawiam i zawsze jestem zadowolona. Maja często promocje i szybko realizują zamówienia. Więc polecam.