Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa2000

Spotkanie się z "klientem"

Polecane posty

Gość Anonimowa2000

Witam. Mam 16 lat i myślę nad tym, aby umówić się z jakimś obcym mężczyzną na lodzika. Dodałam ogłoszenie na forum, kilku już odpowiedziało, ale mam jedną niepewność. Czy myślicie, że warto jest się tak z kimś spotkać? Nie chciałabym też, żeby doszło do czegoś więcej niż ten lodzik. Jeżeli nie spotykać się w taki sposób, to jaki sposób daje mi większą pewność, że jeśli będę chciała tylko obciągnąć, to do niczego więcej nie dojdzie?

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnaś się spotkać. Po pierwsze dlatego że nie wiadomo kim tak naprawdę ten Gościu jest. A po drugie 16 lat to trochę za mało na takie spotkania.

Gość gość
Jestem prostytutka i tez zaczynalam jak Ty, moja cena to 50 zl byla, ale kase bierz na poczatku, klienci czesto namawiaja na seks, i to juz jak chcesz, lepiej nigdzie dalej nie odjezdzaj. Ja juz sie w autach nie umawiam, powodzonka :)

Gość gośćNierobtego
Tez tak myslam, identycznie. Zawsze wymagali seksu, szczegolne ci z duzymi penisami, niestety oral w niektorych przypadkach byl nie do wykonania! Facet mial tak grubego i dkygiego ze miescil mi sie doslownie kawalek. Zrobil mnie w konia, niby na lodzika a potem twardo mial pretensje ze nie darmo jechal pol miasta, ze mu sie nie oplaca itp. ... nie rob tego, bedziesz zalowala, jak ja. Uwierz mi. Ja to robilam bo nie mielismy co jesc, ty chyba masz wyjscie.

Gość gośćmatkaswojejcorki
Zajmij się nauką lepiej dziewczyno. Chyba zacznę się modlić o to żeby moja córka, kiedy będzie już nastolatką, była mądrzejsza:( to jakiś żart chyba!! A jeśli mam odsunąć na bok osobiste odczucia i tak na zimno...nie da się:( niedawno w lesie niedaleko mnie znaleziono ciało 18latki z poderżniętym gardłem...zabojce znaleźli. Wskazal gdzie są jeszcze jedne zwłoki innej nastolatki która zamordował. Obydwie umowily sie z nim na randkę przez internet:( k***a! Dlaczego ta młodzież jest taka głupia???? Jak już musisz to chyba najbezpieczniej rówieśnikowi. Tyle i nawet szkoda pisać.