Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uświadom to sobie

Cnota

Polecane posty

Gość Uświadom to sobie

Wypowiedź jednego pana z pewnego topiku przeczytajcie i zacznijcie dążyć do tego dlaczego inne kraje nas nie lubią.Z mojej strony w ostatnim czasie jest dużo panów i kobiet na kafe którzy są wyrozumiali i mają inną mentalność nie zrozumiecie do czego dąże poprostu to przeczytajcie może zrozumiecie i przestaniecie gdybać zwłaszcza faceci na ten temat dziewic i nie dziewic : Postaram się otworzyć tu oto wszystkim zebranym schemat naszego kraju.Macie w głowach oprogramowanie mass mediów i mentalności starych czasów.Po 1 za dużo telewizji i rzeczy podprogowych wpływa na myślenie danych ludzi i kobiet.Po 2 Polska to jedna wielka dzicz i nie ma co się tu doszukiwać.Po 3 muzyka polska czyli mowa tu o rapie jest kierowana że kobieta jest taka i owaka a szanujemy tylko żony i prawdziwe damy ... Za dużo szumu wam to robi a przez to płeć męska ma problem do płci damskiej a damska się puści gdzie się da.Normalnym jest że kobieta ma kilku lub nawet kilkunastu partnerów,to nie jest nic złego ani typu że jest zużyta bo chyba owe jest to że się po stosunku umyje.Tak samo mężczyzna musi wypróbować dużo kobiet przed kobietą ale nie ma prawa rządać dziewicy.Taki schemat powinien panować i wtedy nie byłoby tu gorzkich żalów.I tak ci tu ludzie nie wiedzą że te naprawdę puszczalskie kobiety które miały od Polski do Rosji facetów mają mężów i oni to całkiem akceptują.Też jest dziwne że macie wielki szacunek do dziewic usmiech.gif One i tak kiedyś będą rozwalone od środka i to różnicy w tym momencie żadnej nie zrobi.Bez absurdów bo to już XXI wiek i powinno być nowocześniej a nie starzej smutas.gif Jestem obecnie sam i mam nadzieję że trafie na kobietę która już jest trochę doświadczona i będzie chciała bym był jej ostatni a za sobą miałem tylko 3 stosunki pomimo no długich lat ale żyje i szanuję inne wręcz kobiety przejechane bardziej od tych świętych i mam nadzieję że ktoś to zrozumie i skończy te dzieciniady na tym forum.

Gość Jakkie Chan
do autora topiku ja to rozumiem a gdzie ten tekst?

Gość Uświadom to sobie
Po dwukropku się zaczyna mam nadzieję że da wam to do myślenia przeczytajcie i sprecyzujcie ;)Papa

Gość gość
zgadzam się w 90 procentach z tym co napisano bo moi znajomi i koleżanki i każdy miało kilku partnerów i tak jest a ci co tu cisną że laska jest taka i taka to są nikim.A do rapu się odniosę że to również prawda że nas chcą ustawić.Mam dziewczynę i nie pytam co robiła i jak ona tez mnie nie pyta i tak ma byc :)

Gość gość
To jest prawda i gratuluję autora bo życie jest jedno a i tak was ktoś skorci za to co robicie seks jest normalny