Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie wyjść na chciwą i chytrą kobietę

Polecane posty

Gość gość

Powiem Wam, że jeśli nie chcecie wyjść na chytrą i chciwą kobietę powinniście przestrzegać podstawowych zasad. Jeśli zapraszacie gdzieś faceta to nie wymagajcie płacenia za Was. Przecież Wy chciałyście wyjść. Niech każdy płaci za siebie. A jeśli on Was zaprasza np. do restauracji to nie wybieraj najdroższego dania tylko takie w granicach rozsądku. Mówię to jako facet, który nie jest biedny, ale nie lubię gdy kobiety chcą naciągać faceta na kasę.

Gość Twoja jedyna prawdziwa miłość
Ja rzadko wychodzę, ale jak się już umówię z facetem, to czasem wręcz trochę nawet upieram się, aby płacić za siebie. Mi to odpowiada, ze każdy płaci za siebie.

Gość gość
ty lepiej nigdzie z nikim nie wychodz

Gość gość
Wszystkie kobiety to chciwe su/ki 🖐️

Gość gość
23:40 zarabiasz 2x mniej od swojej kobiety i masz kompleks?

Gość gość
Mój facet jest biedny, a zawsze za mnie płaci jak gdzieś chodzimy.

jak już mężczyzna nie będzie chciał/mógł za kobietę zapłacić, otworzyć jej drzwi czy kupić kwiaty to do czego jego męska rola się sprowadzi, do oddania sp/ermy? są w życiu większe wartości niż poświęcone 200zł od czasu do czasu.

Sercewoczach dziś A wydawało mi się, że męska rola to nie funkcja bankomatu, a wsparcie, czasem "fizyczna" pomoc. Jeśli ktoś tymczasowo ma kłopoty finansowe, jest niemęski...?

Gość gość
Niemęski jest facet ktory tak postrzega wartość kobiety tzn czy jest droga w utrzymaniu. Jak idziesz do knajpy to chyba rownież po to aby zjeść cos czego nie jadasz czesto. To jest w końcu jakieś święto. Jezeli chcesz gadać i siedzieć przy stoliku to idź do Empiku. Zapraszasz do knajpy i marzysz tylko o tym aby ona zmówiła kaszankę . A jak ma ochotę na krewetki to co powinna zrobić ? Moze zapytac czy masz taka moc ekonomiczna ? A ty co odpowiesz? Nie żartuj czy moze No wiesz to kosztuje 80 zł wiec moze sie opanuj ? O co ci chodzi Bolku , niby masz kasę a kompleksy żyć nie dają. Nawet jakby znajomość nie poszła dalej to co z tego? Prymitywne takie zakładanie ze kobieta jest materialistka a moze ty jesteś skąpym frajerem? Nie pchaj sie do knajp idź na kebaba

gość dziś Jeszcze się nie spotkałem tym, aby w knajpie była kaszanka ;) Ale fakt. Czytałem kiedyś podręcznik dobrych manier i tam było napisane, by nie zamawiać drogich dań, będąc gdzieś zaproszonym.