Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie wstydzę się rozebrać do naga przed chłopakiem

Polecane posty

Gość Gość
11 minut temu, Gość OKI napisał:

ja tez tak mialam nawet prubowalam sie zaslaniac a moj kochany nie bede komentowac tylko popatrz na mnie  spojrzalam a w jego spodniach byl juz niezly namiocik a mi sie zrobilo bardzo mile i przyjemnie.

PrUbowałaś?? Rozumiem że na szkołę kamieniami rzucałaś?

Gość Aga
Dnia 12.12.2017 o 10:05, Gość gość napisał:

Te dziewczyny które narzekają na facetów ginekologów troszeczke przesadzają ,zdarza się czarna owca jak w każdym zawodzie . Ja pracuje w dużym szpitalu ginekologicznym przychodzą panie rodzic ,leczyć się . Jestem facetem pracuje w administracji i właśnie mieliśmy przeprowadzona ankietę jakiego lekarza kobiety najchętniej odwiedzają . Wygrywa niestety facet ,na 127 kobiet 11 kobiet wybrało kobietę ginekologa .Podobno facet jest bardziej czuły i wyrozumialszych niż kobieta ,to nie moje słowa a kobiet . Jak wspomniałem wszędzie znajdzie się parszywa owca i to w każdym zawodzie ,wy kobiety i młode dziewczynywiecie najlepiej jaki lekarz wam odpowiada . Jaki lekarz widzadz dziennie dziesiątki kobiet na fotelu ginekologicznym młode starsze i bardzo stare kobiety ma ochotę na igraszki i wkładać penisa pacjentce , gdyby nawet przyszła najpiękniejsza kobieta i usiadła na fotelu do badania to dlaniego każda pochwa wyglada tak samo lub podobnie .pochwa kobiety nie ma znamion urody ,lecz my facec***atrząc na dziewczynę jako piękna kobietę podniecajmy się na widok kawałka ciała i dlatego w pewnym stopniu podniecenia pochwa stanowiąca organ rozkoszy dla faceta staje się podniecająca . Mynavwidok c**eczki Wacek sztywnieje ,kobiety na widok penisa nie koniecznie są gotowe na sex. Takie moje zdanie imoich kolegów .

Bzdura ze facet ginekolog jest bardziej czuły ha ha ha koleżanki kiedyś chodziły do faceta ginekologa i był na tyle delikatny tak długo ze prawie dochodziły do orgazmu. By nie było podniet u ginekologa faceta bo badając patrzył w oczy.  Obecnie chodzą tak jak ja do kobiety i są bardziej zadowolone. Do tego bardziej kobieta ginekolog zna anatomie kobiety z autopsji dlatego jest lepsza w Zawadzie!  Nigdy nie byłam u faceta ginekologa bo to zawsze podnieca to obojętne ile widział nikłe badał ! Chodzę zawsze z chłopakiem na całe badanie będzie przy porodzie gdy będę w ciąży i rodzić! U nas ginekolog zostawił żonę z dwójką dzieci i związał się z młodą pacjenyką. Wiec nie wmówicie mi że ginekolog facet się nie podnieca młodą dziewczyną obojętnie ile widział cipk! Do autorki to ma byc twoja druga połówka wiec musisz przełamać wstyd przed chłopakiem!  A do ginekologa radzę tobie chodzić do kobiety bo faceci w tym zawodzie mają skrzywienia! 

Gość Aga
Dnia 12.12.2017 o 10:05, Gość gość napisał:

Te dziewczyny które narzekają na facetów ginekologów troszeczke przesadzają ,zdarza się czarna owca jak w każdym zawodzie . Ja pracuje w dużym szpitalu ginekologicznym przychodzą panie rodzic ,leczyć się . Jestem facetem pracuje w administracji i właśnie mieliśmy przeprowadzona ankietę jakiego lekarza kobiety najchętniej odwiedzają . Wygrywa niestety facet ,na 127 kobiet 11 kobiet wybrało kobietę ginekologa .Podobno facet jest bardziej czuły i wyrozumialszych niż kobieta ,to nie moje słowa a kobiet . Jak wspomniałem wszędzie znajdzie się parszywa owca i to w każdym zawodzie ,wy kobiety i młode dziewczynywiecie najlepiej jaki lekarz wam odpowiada . Jaki lekarz widzadz dziennie dziesiątki kobiet na fotelu ginekologicznym młode starsze i bardzo stare kobiety ma ochotę na igraszki i wkładać penisa pacjentce , gdyby nawet przyszła najpiękniejsza kobieta i usiadła na fotelu do badania to dlaniego każda pochwa wyglada tak samo lub podobnie .pochwa kobiety nie ma znamion urody ,lecz my facec***atrząc na dziewczynę jako piękna kobietę podniecajmy się na widok kawałka ciała i dlatego w pewnym stopniu podniecenia pochwa stanowiąca organ rozkoszy dla faceta staje się podniecająca . Mynavwidok c**eczki Wacek sztywnieje ,kobiety na widok penisa nie koniecznie są gotowe na sex. Takie moje zdanie imoich kolegów .

A ja mam ryzykować i badac sie u faceta ginekologa czy trafię czy nie na czarną owce! ? Chodze na każde badanie ze swoim chłopakiem jest cały czas przy mnie.  Mam prawo do obecności osoby bliskiej więc ja mam gdy ginekolog wyprasza osobę bliską jest zboczeńcem!  Od takiego ginekologa odchodzę i składam skargę do izby lekarskiej!