Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela jak wróce z opola to jade do pracy do holandii

Polecane posty

Gość gość

poczytaj ten komentarz O co ci chodzi zrozum nie jestem wariatem ps żaden ambulans nie jest potrzebny rodzice mnie autem zawiozą a za tydzień przywiozą nie jestem wariatem niby taki mądry jesteś a nie rozumiesz ze depresja nie zawsze oznacza że ktoś jest dla kogoś bądź siebie niebezpieczny czemu ty mnie tak gnoisz obrazasz wyzywasz hejtujesz bo to jest hejt to ty nie wiesz co to jest hejt co ty przez gnojenie mnie obrażanie krytykowanie dołowanie chcesz osiągnąć co masz jakieś kompleksy problemy w życiu ci się nie ułożyło czy próbujesz się dowartosciowac że mnie tak gnoisz? co ja tobie zrobiłem?

Gość miasto namysłów woj opolskie
Umiem i nie jestem głupkiem ani analfabetą o co ci chodzi czemu ty mnie tak gnoisz obrazasz gnębisz o co ci chodzi to ty mi niszczysz psychike gnebisz co tego nie widzisz ze mnie gnebisz o co ci chodzi co ja tobie zrobiłem co? I doskonale wiesz ze jesteś bezrobotny biedny i masz gorzej w domu ode mnie co może z zazdrości że żyje lepiej od ciebie oraz że rodzice mają firmę bo gdybyś pracował to byś ze mną nie pisał może to z zazdrości co?

Gość gość
Co zatkało cie co nie wiesz gościu od homocwela co odpisać pytam proste pytanie byłeś kiedyś w Opolu proste pytanie tak albo nie xxx O co ci chodzi żadnych elektrowatrzasów ani kaftanika nie będzie o co ci chodzi nie unikaj odpowiedzi pytam czy byłeś kiedyś w Opolu? Pytam nie unikaj odpowiedzi

Gość gość
przestaniesz spamować tą dziurą gdzie się tylko da to się doczekasz

Gość gość
Zrozum jeszcze raz głupku że opole to nie dziura zrozum to wiesz dlaczego opole to nie dziura bo to duże miasto w dodatku wojewódzkie akademickie bo tam jest wiele uczelni to ważny węzeł transportowy w Opolu są kina (w tym multipleks kino Helios) i wiele innych mniejszych są tam teatry duże jak we Wrocławiu filharmonia opera amfiteatr duże centra handlowe jak we Wrocławiu i wydarzenia eventy i inne wydarzenia kulturalne jak we Wrocławiu Warszawie Wraz z premierami są muzea galerie sztuki jak we Wrocławiu jest kilka szpitali są wielkie firmy w tym korporacje firmy IT biurowce stacje radiowe telewizyjne itd więc opole dziurą nie jest

Gość gość
Zrozum że opole dziurą nie jest