Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Na spacery chodzę sam

Polecane posty

Rzadko mi się zdarza chodzić na spacery bo samotnie to żadna przyjemność ale jak mnie roznosi i jak nie wiem co ze sobą zrobić to czasem wyjdę

Gość gość
No i pozytywnie. Pozdrawiam

Gość gość
czujesz sie wtedy jak przegryw?

mi się w ogóle teraz nie chce chodzić bo za zimno jest a jak idę to z psem się pobawić

Nie przejmuj sie ja też spaceruję sama ;) lubię się przejść wieczorem zwłaszcza, może być mroźno,nie przeszkadza mi to. Od razu się resetuję po ciężkim dniu ;)

Gość gość
Też chodze sam bo nie mam koleżanek które by ze chcialy iść ze mna na spacer

Mnie akurat teraz dobrze samej ;) ale byłam w długim związku i dlatego teraz zajmuję sie tylko sobą, sporo pracuję i to zabija mi czas. Ale jak mi sie trafi taki dzień w tygodniu jak dziś to nie wiem co ze sobą zrobić ;) na spacerze już byłam,na szczęście jutro 6:00 pobudka i wszystko wróci do normy ;) Bądź dobrej myśli a wszystko zacznie sie układać.

Optymistka tak :) ? Ja nie mam tak całe życie dostaje po d***e i nic się nie zmienia nie mam powodu do takiego optymizmu jak ty

Ja też nie zawsze mam powody do optymizmu ;) bo jak jest super idealnie to każdy jest optymistą ;) sztuką się to staje w te gorsze dni ;) na początek uśmiechnij sie teraz ;)

Czuję że ten nowy rok będzie lepszy od tego co jest teraz...mam już małe plany :) ech ale żeby się bawić przydała by się lepsza pogoda bo teraz nie ma gdzie wyjść Muszę się trochę za siebie wżąć bo się za bardzo rozleniwiłem A tym czasem teraz idę spać jestem bardzo zmęczony Pa BLE BLE i uwierz w siebie bo może być lepiej - nie można się poddawać mimo przeciwność losu postaraj się by ten nowy rok był też lepszy dla ciebie małymi kroczkami można zawsze do czegoś dojść

Ble ble Na początek wystarczy. Wszystko w nadmiarze może zaszkodzić haha. Idę kąpać kota. Jak nie wrócę to znaczy, że poległam na placu boju ;) Google i tak trzymaj ;) mnie troche pogoda męczy i przez to też senna jestem ale sie przyzwyczaję może

Czasem trzeba dużo ścieżek przejść aby dojść tam gdzie chciało się być.