Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sesja fotograficzna

Polecane posty

Gość gość
Tak? :classic_cool: Normalnie głodna się robię

Gość gość
No i pewnie to niechcący ;) Z jedzeniem kojarzyć mi się będziesz :classic_cool:

No to ladnie :D bo nikt tak jak ja nie konsumuje co?:P Ok muszę zmykać. Fajnie Cię było zobaczyć. A ino brewkę mi puść na dowidzenia :P

Gość gość
Zarozumialec :p ;)

Gość gość
Byle szybko :classic_cool:

Gość gość
Fajnie, że dwie osoby znalazły nić porozumienia w tym temacie, jednak mam nadzieje, że mi uda się znaleźć takie porozumienie z jakąś miłośniczką fotografii :)

Gość gość
Nie wiem czy ,,takie" byłoby odpowiednie :classic_cool:

Gość gość
"Takie" byłoby odpowiednie na początek, bo nie chodzi tylko o sesje, ale też o bliższe poznanie :)

Gość gość
Myślisz, że Oni się bliżej znają?

Gość gość
Chodzi o sukcesywne pogłębianie znajomości z panią aż do finału w ustach. Nie mam pojęcia czy aż tak się znają, może by ich zapytać? :) A wracając do głównego wątku, to pani powinna być w tym co robi, po prostu dobra :)

Gość gość
Proszę bez domysłów. Temat jest na poważne!

Gość gość
Zastanawia mnie tylko dlaczego Pani Fotograf a nie Pan? Nie chcę generalizować ale najlepsze akty wychodzą spod rąk facetów. Wystarczy w Waszej okolicy znaleźć kogoś kto robi dobre plenery ślubne i macie gotowy przepis na udaną sesję.

Gość gość
gość wczoraj Zastanawia mnie tylko dlaczego Pani Fotograf a nie Pan? Nie chcę generalizować ale najlepsze akty wychodzą spod rąk facetów. Wystarczy w Waszej okolicy znaleźć kogoś kto robi dobre plenery ślubne i macie gotowy przepis na udaną sesję. Odpowiedź jest następująca: dla nas przede wszystkim ta sesja ma być dobrą zabawą, nowym przeżyciem, a oboje czulibyśmy się skrępowani w obecności mężczyzny, nie dali byśmy rady się wyluzować i zrobić tego z przyjemnością.

Gość gość
Mieliśmy podobną sesję. Też upierałam się na kobietę fotografa. Co się okazało? byłam zazdrosna że jakaś obca kobieta patrzy na mojego faceta. Gdybym miała to powtórzyć zdecydowanie fotografem byłby facet. Podejście facetów do nagości przed innym jest zupełnie odmienne niż nas kobiet. Przemyśl to

Gość gość
Firma FotoLuka ma świetne portfolio. Zdjęcia są naturalne i oryginalne. My z narzeczonym planujemy ślub i właśnie z ich oferty będziemy korzystać.

Gość gość
Mnie to by nawet kręciło jakby pani fotograf robiła nam zdjęcia i patrzyła się na mojego męża

Gość gość
Wybierzcie się na wycieczkę w góry. Znajdźcie fotografa który będzie dla Was zupełnie obcy i do dzieła. Plener górki nago to świetne rozwiązanie, a czy będzie to fotograf czy fotografka to najmniej ważne, w końcu nie chodzi Wam o sex z nim/nią tylko o dobre zdjęcia

Gość gość
najlepiej - na początek tego typu doświadczeń - jest wybrać studio foto na podstawie strony internetowej, umówić się w hotelu w innym mieście i zdać na fachowców i spontan. Nie sprawdzać czy przyjdzie kobieta czy mężczyzna, nie umawiać ściśle zakresu tylko zarezerwować odpowiednio dużo czasu. Wszystko stopniowo żeby w każdym momencie była swoboda i dobre samopoczucie. Na początek elegancki strój, może nieco frywolny, ale jeszcze ogólnie akceptowalny. Potem wystarczy zdać się na wskazówki i pomysły fotografa i własne inicjatywy - zmiany stroju lub zdjęcia poszczególnych jego części. My tak kiedyś zaczynaliśmy. Na pierwszej sesji nie zdecydowałam się na zdjęcie bielizny, ale przy oglądaniu zdjęć poczułam ochotę i ciekawość jakby to wyglądało w wersji choć troszkę odważniejszej. I tak poszło, najpierw stanik - jak sobie zaplanowałam, potem zsunęłam majteczki i to było 100% spontan, bo przed sesją stanowczo uważałam, że jakąś intymność trzeba zachować. Ale jak w trakcie sesji obejrzałam na fotkach jakie urocze są moje uśmiechnięte portrety z nagimi piersiami i sterczącymi sutkami po prostu cichutko i bez słowa zsunęłam majteczki - ku zaskoczeniu foto i mojego męża.