Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba wybuchnie wojna w Europie

Polecane posty

Gość gość

Ciapaci zalewają i robia gnój z Polski, a na Zachodzie to już tragedia. Myślę, że skończy się to wojna na dużą skale. IV kolumna muzułmańska w Europie już jest, nawet w Polsce, bo "polskie" władze wpuściły tu tysiące Czeczenów, Arabów i Afrykańczyków wyznających chorą ideologię islamu.

Gość gość
Skończcie już pierdo/lić o wojnie

Jest takie powiedzenie: skoro ludzie mówią o wojnie, to w końcu będzie. Sytuacja w Europie jest napięta. Nie wiem dlaczego Niemcy zgodziły sie przyjąć taka fale muzułmanów. Nie wiem jaki maja w tym interes (bo w polityce dobrego serca nie ma).

Gość gość
wojna wybuchnie już niedługo! wierzcie mi to już nieuniknione, ale sami jesteście sobie winni, bo jesteście obojętni!!!!

Gość gość
widziałem jak arabowie bez problemu mordują się nawzajem w Syrii, bez litości, jakby bawili się w piaskownicy, po prostu zabijanie, to takie łątwe!

Gość gość
i przez przybłędy polskie, pastuchy , robactwo polaczkowe rozpełzłe jak szczury i zaraza po Europie

Gość gość
Jesteśmy obojętni ? a co mamy robić ?

Gość gość
Wszędzie i zawsze na świecie są konflikty zbrojne ale was to nie interesuje i nie trzepiecie wora ze strachu bo daleko od was.