Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejsze kobiety to ciemnookie z ciemną

Polecane posty

Gość gość

Karnacja yeah :D

Gość gość
Rumunki :)

Gość gość
Bulgarki

Gość gość
Brytyjki sa fajne(oczywiscie te w mniejszosci).

Gość gość
Wiekszość populacji świata ma ciemną karnację :) więc w skali światowej to nic oryginalnego... Moim zdaniem najpiekniejsze są słowianki ze wschodu jak Rosjanki, Ukrainki, Białorusinki... Piekne sa tez japonki o bialej cerze i czarnych wlosach. Ciemna karnacja jest jakas taka malo szlachetna i malo delikatna

Gość gość
A niedlugo ludzie o jasnej karnacji wyginą niestety... za kilkaset lat w ogole moze ich nie byc. Poza tym kobiety (i faceci tez) z poludnia szybciej sie starzeja. W Ameryce Południowej 50 latka to juz stara kobieta

gość dziś Tu bym się zgodził chyba w całości. Koreanki bywają też bardzo ładne

Gość gość
Moje kobiety to były latynoski i meksykański, seksowne bestie

Gość gość
Ja też lecę na czarnulki,jeszcze jak mają dlugie włosy to mam biedę sie ogarnąć

Gość gość
22:24 co Ty p********z? Moja matka,siostra,znajome,kuzynki wszystkie białe. Cos ci się p****alo To Polska nie kurna Afryka.

Gość gość
Ciemne laski są pociągające.I jest różnica między blondynką z niebieskimi oczami i jaśniejszy odcieniem,a laska z ciemnymi włosami,oczami i ciemniejsza skórą :)

Gość gość
Czekoladki mmm..:)

Gość gość
najlepsze są kobiety na pozór zwyczajne, ale majace druga, głęboko ukryta naturę. a to jakiego koloru ma skórę ma to sprawa drugorzędna przeciez

Gość gość
22:43- chodzi mi akurat o świat, nie Polskę :) zdecydowana większość ludzi na świecie ma ciemną karnacje i wlosy, jasna karnacja staje sie rzadkością

Gość gość
A wiadomo, że egzotyczna w Polsce może być ciemna karnacja ( nie mylić z pseudo ciemna karnacja czyli Polkami probujacymi sie na sile przerobic na latynoski co moim zdaniem wyglada mega sztucznie, ta sztuczna opalenizna i wlosy farbowane na czarno, nie znosze taki lasek), ale w wiekosci krajow swiata taka slowianka z Ukrainy bedzie pieknoscia o jasnej karnacji, albo wlasnie Japonki uwielbiam, sa przepiekne, ta ich jasna skora i delikatna uroda... cos pieknego

Gość gość
ja kiedyś uwielbialem kobiety o ciemniejszej karnacji, ale dziś takich jest mnóstwo i trochę mnie to zniechęciło. inna sprawa że mulatki na ogół nie mają ciekawej osobowości, dlatego ostatnio gustuje w slowiankach i skandynawkach

Gość gość
poza tym jasna skóra jest genem recysywnym, tak jak jasny kolor oczu np. niebieski. Gen dominujacy to ciemne wlosy i ciemna cera, wg badań za jakies 200 lat zupelnie biali ludzie wyginą. Poza tym rasy coraz bardziej sie mieszają z powodu łatwiejszych niz kiedys migracji ludzi i z tego powodu tak samo, juz niedlugo beda sami ciapaci, ale dobrze,ze tego juz nie dozyje bo musi minac kilka pokolen

Gość gość
w Polsce jednak ciemna karnacja i ciemne wlosy (naturalnie) to u kobiety rzadkość, wiekszosc Polek ma wlosy ciemny blond (mysi) do jasnego brazu ,szare oczy z jakims natezeniem niebieskiego lub zielonego i jasna rozowawa karnacje :P dlatego podoba sie to co jest inne przynajmniej cześci mężczyzn

Gość gość
Niekoniecznie, znam też trochę Polaków co wlasnie wola blondynki ;) A rodowita latynoska, owszem może wyglada bardziej egzotycznie, ale napewno nie Poolka przerobiona na latynoske z zafarbowanymi na czarno wlosami bo to wyglada tandetnie, plus solara jeszcze... Polki nie powinny udawać kogoś kim nie sa, a nawet jesli maja troche bardziej sniada karnacje, to latynoskom nie dorównają bo przeciez widac, ze to Polka, a nie latynoska, wiec przyciemniacie swojej skory na sile wyglada sztucznie. Jeśli chodzi o Polki brunetki, to ładne są te z jasną karnacja, taka porcelanowa, albo niebieskimi oczami, takie w typie snieżki

Gość gość
To już wychodzi powoli z mody. Kiedyś, w latach 90-tych i na poczatku 2-tysiecznych na topie były seksowne blondynki z powiekszanym biustem, troche za sztuczne i opalone. Później, jeszcze z 10 lat temu zaczął się bum na opalone brunetki. teraz to też odeszło do lamusa i zauważyłam, ze coraz bardziej stawia się na naturalność. raczej promuje się kobiety seksowne, ale o delikatnej urodzie np. ładne słowianki, to niezależnie od koloru wlosow

Gość gość
Ci z ciemniejsza karnacja,badz zoltaczkowa szybciej staro wygladaja,starzej aie niz te z jasna szlachetna karnacja.

Gość gość
chociaz oczywiscie murzynka, czy latynoska, tez moze byc delikatna i naturalna.Ale zauważyłam, ze odchodzi się (na całe szczeście) od promowania sztucznych lasek jak Natalia Siwiec czy Doda. Jedna zrobiona na "mulatkę", druga na "sexi blondynę"- obie są tandetne. Albo Megan Fox- kilka lat temu był na nią szł, tylko czy jest nadal i czy nie wydaje sie nam teraz troche sztuczna? No wlasnie, idealy jednak sie zmieniaja w czasie