Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy zniszczone

Polecane posty

Gość gość

Hej! Miałam długie włosy, prawie do pasa, ale były one strasznie cienkie. Przy każdym czesaniu zostawiałam garście "sierści" na podłodze. :( Dużo eksperymentowałam malowanie keratyna rozjaśnianie i takie tam, mnóstwo odżywek, olejków i innych pierdół, ale dalej nic!!!! Postanowiłam ściąć na krótko, żeby zagęścić i żeby były zdrowe. Aktualnie biore tabletki biotebal, myje je szamponem ziołowym. Teraz pytanie do Was czy, aby uzyskać piękne długie i gęste włosy, to czy powinnam je przyzwyczajać do chemii tzw maseczek, odżywek itp. czy po prostu myć w szamponach ziołowych i pozostawić je, żeby rosły własnym cyklem, czy od zera zacząć je pielęgnować? Fakt, faktem maluje je i będę malowała, ale przy malowaniu ograniczam się tylko i wyłącznie do odrostów. Maluje z jaśniejszych na ciemniejsze. Prosze o pomoc, bo strasznie zazdroszcze kobietom długich i zdrowych włosów. :(

Gość gość
Popatrz na organicznewlosy.pl kosmetyki, maski, szampony, bardzo dobrze działają na włosy takie dłuższe kuracje, które odżywają nasze włosy.

Gość MalinowaMamba19
kup porządne kosmetyki - ja od roku korzystam z kosmetyków w sklepie organicznewlosy.pl i jestem zachwycona. Moje włosy wyglądają przepięknie i są zdrowe, a bardzo często je maluję. Efekty są na prawdę wow!

Gość Marinta
Porządne kosmetyki do włosów, których używają nawet w profesjonalnych salonach fryzjerskich znajdziesz w https://hairlook.pl/ . Uważam, że warto się z ofertą tego sklepu zapoznać. Z pewnością znajdziecie tutaj najlepsze i najskuteczniejsze kosmetyki.

Gość LuizaW
wywal drogeryjne kosmetyki. u mnie doskonale sprawdziły się te ze sklepu organicznwlosy.pl Mają fajny skład a sklep ma baaardzo duży wybór kosmetyków. <3

Gość gość
Polecam uzywanie szamponow bez sodium laureth/lauryl sulphate i odzywek bez silikonu i parafiny, lepiej stosowac oleje, ale musisz znalezc taki, ktory ci przypasuje. I jak najmniej niszczyc wlosy prostowaniem, suszeniem itd, oczywiscie.

Gość gość
Kosmetyki apteczne. Nie lubię tanich drogeryjnych szamponów i ciężkich silikonowych fryzjerskich gównianych produktów. Teraz używam serii Bioxsine na zmianę z Vichy.

Gość dunkafu
a znasz mleczko hmilk no stress z organicznewlosy.pl? baaardzo dobrze działa nawet przy najbardziej zniszczonych włosach

Gość Tikalka
zależy jak bardzo te zniszczenia "poszły do góry" Ja na mocno zniszczone włosy używałam kiedyś mleczka hmilk no stress, na organicznewlosy.pl je kupowałam i sprawdzało się idealnie. po około 3 tygodniach pielęgnacji włosy były w super stanie

Gość Karmelikowa
mi kiedyś fryzjerka zniszczyła włosy złym rozjaśnianiem i później inna, z dobrego studia poleciła mleczko hmilk z organicznewlosy.pl :) efekt był wow. serio, jeszcze nie miałam tak świetnej odżywki

Gość werswe
jak działa to mleczko? dostanę je gdzieś stacjonarnie czy tylko w tym sklepie organicznewlosy??? jestem ciekawa bo mam bardzo zniszczone włosy i szukam dla nich ratunku :(

Gość guawania
Podbijam! Zakupiłam niedawno to mleczko hmilk bo znalazłam je na wizazu i miało całkiem ok opinie w jednym z wątków i zastanawiam się jak długo go używać zeby był fajny efekt?