Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1906

Skazanie na samotnosc i pustke duszy przez brak urody..

Polecane posty

Gość gość1906

Jesli ktos nie przezyl tego co ludzie tacy jak ja..Jesli masz szczesliwe zycie, kogos, kto Cie kocha, mysli, teskni..Jesli lzy kojarza Ci sie tylko z chwilami wzruszenia..Nie zrozumiesz mnie..I cale szczescie..Bo to oznacza, ze jestes szczesliwa\szczesliwy.. Rodzisz sie z twarza, ktora przekresla Twe szanse na spelnianie marzenia o uczuciu..Jestes brzydki..Gorszy..Nic nie zrobiles zlego, a slyszysz od dziewczyn same tak bolesne komentarze..Jezu, jaki wstretny..Widzialas tego potwora? I ten wzrok pogardy, mierzenie Cie wzrokiem z odraza..W szkole, pracy, sklepie, w banku..Dochodzi do sytuacji ze boisz sie wyjsc na ulice, a wyprawa po zakupy stresuje Cie bardziej niz maturalny egzamin.. To poniekad tez swego rodzaju egzamin..Test, ktory nie masz szans zdac..Bo jestes brzydki..Odrazajacy..Mozesz byc najmilszym kolesiem na swiecie..Zawsze jestem uprzejmy zwlaszcza dla kobiet..Mam szacunek do innych, zawsze, gdy tylko moge, staram sie pomoc,.Jestem osoba inteligentna, uwielbiam rozmowe, jestem komunikatywny i mam swoje zdanie, poglady..Ale od dziecka, na kazdym kroku dawane jest mi odczuc, ze jestem gorszy..Brzydki-niewartosciowy..I cokolwiek bym nie zrobil..Zawsze bede kims gorszym..Jako romantyk od zawsze marzylem, by ktos mnie pokochal..Nie zaznalem milosci od tych, ktorzy powinni nam ja zapewnic od poczatku-od rodzicow..Moje wspomnienia z dziecinstwa to wiecznie pijany ojciec, wciaz robiacy awantury, wyzwiska i zaplakana mama..Masz 10 lat, a slyszysz od ojca ze jestes p*****l...m smieciem, nic niewartym bekartem..Masz 10 lat..I od zawsze zyjesz w poczuciu strachu i zagrozenia..Teraz mam tych lat 26, 192 cm wzrostu, jestem duzym chlopcem..Ale gdy czzasem jestem w domu rodzicow, widze znow pijanego, wyzywajacego wszystkich ojca, widze smutek w oczach chorej mamy..Znow czuje sie jak ten przestraszony 10 latek.. Nienawidze siebie..Za to, ze tak wygladam..Za to, ze jeszcze tego nie skonczylem..I wkoncu sam uwierzylem w to, ze jestem gorszy..Ze nie zasluguje na odrobine milosci, ciepla, czulosci..Usmiechu..Wiem, ze nigdy nie uslysze od wrazliwej kruszynki o pieknym wnetrzu najbardziej magicznych slow swiata..KOCHAM CIE..Kiedy jeszcze marzenie o tej jednej jedynej istnialo w mym sercu, zawszew myslach tulilem delikatna kruszynke w okularach, byc moze dla swiata nie piekna wizualnie, dla mnie najpiekniejsza na swiecie..Chcialem sie o nia troszczyc, oddac cala swa milosc, zyc i marzyc dla niej..Dzis wiem, ze choc wciaz mozna przeczytac o przypadkach osob ze zdeformowana twarza w szczesliwych zwiazkach, mnie ten zaszczyt nie spotka nigdy..W moim sercu jest juz tylko zal..smutek..pustka..Nie ma nadziei..Powoli udaje mi sie akceptowac ten stan..Ok..Niektorzy zasluguja tylko na samotnosc i gorzkie lzy..Tylko czasem..Widzac pare trzymajaca sie za rece..Gdzies w sercu pojawia sie taki bol..Ktory na krotko odbiera mowe..Nie mam przyjaciol..Zamykam sie w sobie..A tak bardzo chcialbym cos dla kogos znaczyc..Ponoc im wiecej lez wyleja nasze oczy, tym sa piekniejsze..Chyba to prawda, u mnie to sie sprawdza..Niebieskie oczy to jedyna pozytywna rzecz w mych wygladzie..Nie wiem, czy kogos zainteresuje ta moja swoista spowiedz..Moze potrzebowalem wyrazic swoj bol..Od 4 lat choruje na raka..Jest nieuleczalny..Czesto bywa smiertelny..Jest to rak duszy..Choroba, ktora zabiera Ci jakokolwiek pozostala w Tobie radosc z zycia..Depresja wyniszcza Cie stopniowo..Az dochodzisz do momentu, ze mysli o smierci daja Ci ulge..Ze moze w innym zyciu bede mial wiecej szczescia..A napewno nie bede mial znow tak brzydkiej twarzy..Ze moze wtedy ktos zobaczy we mnie chlopaka, ktory chce kochac, .i byc kochanym..W "Cieniu Wiatru" Nuria Monfort mowi do glownego bohatera Daniela, ze sa wiezienia gorsze od slow..To prawda..Najgorsze jest wiezienie swej duszy..Smutku, ktory potrafisz ubrac w slowa, ale tych slow nigdy nie wypowiesz..Bo nie masz komu..

Gość gość
Juz to gdzies czytalam :-)

Gość gość
zawszew myslach tulilem delikatna kruszynke w okularach, byc moze dla swiata nie piekna wizualnie, dla mnie najpiekniejsza na swiecie.. x a wiec jestem. liz mi pusie b. dobrze a obdarze cie uczuciem. bede ce pumpering i lavishing :D

Gość gość
dobry boshe = pampering _ i lavish you with attention niebawem ang mnie czeka no ale cos tam dzwoni w kosciele

Gość gość
Sebastian po raz drugi założył wątek ten sam co kiedyś

Gość gość
A więc gdy pisaliśmy ze sobą zauroczyłeś mnie swą osobą. Ale później przestałeś pisać no cóż

Gość gość
hells bells

Gość gość
Autorze tego tematu chcesz odezwij się do mnie na maila serce@onet.eu

Gość gość
Autor tego tematu sam nie wie czego chce niby chce miłości a jak przyjdzie co do czego to olewa każdą dziewczynę. Jego inny poprzedni wątek ze pozna kogoś do miłości nawet niepełnosprawną dziewczynę. Tylko po co żeby zabawić się jej kosztem? Poza tym jesteś w związku. Nie rozumie takich ludzi

Gość gość
Sebastian prawda jest taka ze ty tak naprawdę WYMAGASZ pięknej więc skończ juz z tym

Gość gość
Potrafi pisać tylko piękne słówka a jak przyjdzie co do czego to wychodzi co innego

Gość gość
Widać ze parę osób już go tu poznało haha

Gość gość
Te tamtych są tak durne jak i ten który założył ten temat nic mądrego na tej kafeterii nie ma

Gość gość
Ten.koleś jest nieszczęśliwy a wy go tylko.hejtujecie.. Nie widzicie jaki dramat przeżywa?

Gość gość1906
Nie.rozumiem tych ataków..napisałem co.czuje..chciałem.może podzielić się swym bólem..nie jestem.w żadnym.związku.i.nie wierzę że kiedyś będę..i nigdy nikogo nie olewalem!

Gość gość
A jak wygląda ta twoja twarz ?

Gość gość
gość1906 dziś Jak nie miałeś dziewczyny jak miałeś czekaj chyba bodajże to była Marta Kostrzyńska czy jakoś tak

Gość gość
gość dziś Seba sam sobie piszesz odpowiedz

Gość gość
Parę lasek cie poznało krętaczu!

Gość gość
Aha te ściemy jego udaje takiego cierpiącego chłopca a ściema i kłamie

Gość gość
A czemu kłamie?

Gość gość
gość dziś Kłamie w różnych sprawach i rzeczach. Np ze nigdy nie był w związku a był w związku i wielu innych

Gość gość
Skąd on jest?

Gość gość
gość dziś Z podkarpacia

Gość gość
Idąc ulicą obok ładnej laski poruszam ustami udając, że z nią rozmawiam :classic_cool:

Gość gość
Nie znacie jego jego historii a oceniacie go..zalosne