Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o zaczepianiu na ulicy ?

Polecane posty

Gość gość

Mnie takie coś wkurza. Podchodzi gosciu, zaczyna gadke , spodobałas mi się jestem X, moze dasz mi swoj nr. Czasami jest to bardziej wyszukany tekst ale to nie ma znaczenia... Jestem w biegu, nie mam w głowie poznawania innych a ktoa sobie podchodZi bo mu się nudzi..b***h

Gość gość
Bo jestes płytka i niewychowana buraczana dziunio. Precz.

Gość gość
Zależy kiedy, ale moim zdaniem lepiej jest zaczepić na ulicy, w sklepie czy w kawiarni, a nie być nieśmiałą pierdołą i potem szukać tej dziewczyny na spotted czy innych takich wynalazkach. Prawdą jest też, że polscy faceci w większości nie potrafią zaczepiać i są sztywni strasznie.

Gość gość
Dopóki nie jest to zaczepianie chamskie ani nachalne, to jest ok.

Gość gość
Polskie królewny z drewna są wiecznie naburmuszone. Jak podchodzą faceci na ulicy - źle, jak nie podrywają w ogóle - źle. Ruszcie same dupę śmieszne pseudoksiężniczki.

Gość gość
ja nigdy nie zagaduje na ulicy nie chce gazem po oczach dostać

Gość gość
nie przeszkadza mi, po prostu usmiecham się i odchodzę

Gość gość
do gość dziś a w tramwaju wyskakujesz w biegu?

Gość gość
nie no, to nie jest tak, że uciekam :) Tylko nie ciągnę rozmowy, co mam zrobić? stać i się głupio uśmiechać przez godzinę? :P

Gość bambardinek
No właśnie, tak naprawdę nie wiem czy można podejść do dziewczyny na ulicy i zagadać, bo może wychodzić z takiego założenia, jak autorka wątku. Że nie ma ochoty na rozmowę, na nową znajomość, może być zajęta, swego czasu często próbowałem właśnie tak nawiązać znajomość, jednak efekty były różne. I właśnie z tych powodów podoba mi się kwestia portali randkowych, bo tam przynajmniej nie mam obaw, że jak zagadam, to zostanie to źle odebrane. Jak wchodzę na mydwoje, to wiem, że do każdej kobiety mogę tam zagadać, spróbować nawiązać znajomość, bo wiem, że ona tak jak ja, kogoś szuka i tak naprawdę czeka na kogoś, kto spełniłby jej oczekiwania. Od tego czasu raczej unikam takich prób poznawania kogoś przypadkowego na ulicy, aczkolwiek oczywiście, jak jakaś dziewczyna mi się wyjątkowo gdzieś spodoba, to próbuję nawiązać jakiś kontakt, ale kończy się to z różnymi skutkami...