Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona mnie zostawiła, gdy okazało się, że jestem śmiertelnie chory

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem od 4 lat. Ostatnio byłem u lekarza na badaniach. Zaniepokoiło go coś. Odesłał mnie do specjalisty. Po kolejnych badanych okazało się, że zostały mi niecałe 2 lata życia, z czego jakieś 4 ostatnie miesiące spędzę w łóżku. Gdy żona się dowiedziała zostawiła mnie. Powiedziała, że chce sobie ułożyć życie od nowa. Jak można być tak podłym. Jak wszystko jest ok to jest kochającą żoną, jak człowiek się dowiaduje że jest chory to cześć i idzie szukać innego. Dla mnie to jest chore. Bardzo dużo kobiet dziś nie ma ani empatii, ani prawie żadnych innych uczuć.

Gość gość
prowo ...

Gość gość
Poczekam, aż zachowujesz i jeśli dożyję to też napiszę, że prowo. Gdzie mam o tym napisać? W pracy mam to powiedzieć? Dlatego tutaj piszę

Gość gośćjakaś
Jeśli zostawiła to nie można ją nazwać żoną bo żona ślubuje NA DOBRE I NA ZŁE . Współczuję Ci bardzo, ale może to i lepiej że odeszła bo i tak pewno by Cię nie wspierała w chorobie. To nie tylko potwór baba ale i wielka egoistka. A jeśłi chodzi o tę diagnozę , nie ufaj tak całkiem lekarzom bo oni też są omylni . Zaufaj Bogu i jemu zawierz swoje życie ufając że Bóg pomoże Ci je ocalić . Życzę Ci siły życiowej i wiary w LEPSZE jutro, trzymam kciuki za niespełnienie przewidywań lekarzy.

Gość gość
Prowo Prowo Prowo

Gość gość
To co ci jest?

Gość gość
Co za podly ile pychy w niej to nie zona jak mogła tak zrobic

Gość gośćhu87u
Napisz uczciwie czy od początku byłes dobrym męzem i czy jej nie krzywdziłes..znamy tylko twoją wersje..moze to ty puerwszy złamales przysiege i doprowadziles do tego ze przestala cie kochac

Gość gośćhu87u
Napisz uczciwie czy od początku byłes dobrym męzem i czy jej nie krzywdziłes..znamy tylko twoją wersje..moze to ty puerwszy złamales przysiege i doprowadziles do tego ze przestala cie kochac...to tak jak ze starymi ludzmi-żalą sie ze dzieci ich zaniedbują a nie powiedzą jakimi byli rodzicami

Gość gość
to prowo, żaden lekarz by ci tego nie powiedział, że daje ci 2 lata z czego 4 miesiące w łóżku!!!! Jasnowidz ten lekarz? Więc przestań pisać tu głupoty, bo nikt ci w to nie uwierzy! A tak w ogóle, kiedy w rodzinie choruje żona albo jest niepełnosprawne dziecko to 9 na 10 mężów, robi właśnie to - idzie sobie w cholere, bo to go przerasta :( Więc jeśli to jakimś cudem prawda, w co jak mówię, nie wierzę, to znalazła się jedna co postąpiła po męsku :(

Gość gość
zaczęły mi wypadać zęby i lekarz powiedział że potrwa to ok 18 miesięcy a te ostanie 4 to po prostu tak osłabnę że nie będę miał siły bo jak jeść jak zębów brak . i taka jest prawda .

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
hahaha nieźle, śmierć z powodu wypadających zębów. Idź do protetyka i sobie wstaw proteze. Od tego się nie umiera :D

Gość gość
Ktoś się podszywa i to jest bardzo niestosowne

Gość gość
Bzdura.. lekarze nie stawiają diagnoz dodając "zostały panu dwa lata" bo nie mogą wiedzieć czy nie kopyrtniesz szybciej