Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to znaczy, ze kobieta jest ciepla wg was?

Polecane posty

Gość gość

Ciepla czyli jaka? Miła, uśmiechnięta? Bo mój facet mi powiedział, ze nie jestem dla niego ciepla...

Gość gość
ciężko powiedzieć, ciepła osoba to chyba taka która daje odczuć pozytywne emocje, która sprawia, że inni dobrze się przy niej czują.

Gość gość
Ze jest lesba

Gość gość
z ta lesba to chyba nie o to mu chodzilo :P a zreszta to raczej do gejow sie tak mowi :P

Kiedy myślę o kobiecie, która jest ciepła, w pierwszej chwili przychodzi mi do głowy matka i każda kobieta, która nosi w sobie dużo cech typowo macierzyńskich. Ale nie zawsze musi tak być. Myślę, że u matek ciepło rozwija się w sposób naturalny pod wpływem relacji z dziećmi i zaspokajania ich potrzeb. Jednak są również kobiety nie będące matkami, o których z całą pewnością możemy powiedzieć, że są ciepłe. Wynika to z pewnej opiekuńczości, którą mają w sobie. Ze spokoju i uśmiechu, z mądrych oczu i przejawianej troski. Jest w nich życzliwość i uważność na drugiego człowieka, coś co wzbudza zaufanie. Mają to wszystkie te kobiety, do których bez wahania zwracamy się o radę, czy zwierzamy się z problemów, bez strachu, że zostaniemy odrzucone czy zlekceważone. Kobiece ciepło to magnes, który działa z taką samą siłą na obie płcie. Daje poczucie bezpieczeństwa, jak zawsze otwarte drzwi do jasno oświetlonego domu. Dlatego właśnie ciepłe kobiety umieją tworzyć tak silne i dobre relacje, zarówno te romantyczne, jak i przyjacielskie. I tak dużo w nich z siebie dawać. A to, że potrafią dawać świadczy o ich życiowej stabilności, często zbudowanej na niejednym trudnym doświadczeniu. Kobiece ciepło to wielka siła, która wręcz musi promieniować na zewnątrz, po to, by ogrzewać innych ludzi. x Przyznaję że zerżnąłem z bloga ale mniej więcej albo nawet więcej myślę podobnie ;)

Gość gośćwampirek
znaczy -jeszcze żyje albo mniej niż godzinę nie żyje

Gość gość
no wlasnie, czasem faktycznie nie bylam do niego usmiechnieta, tylko czasem zdystansowana... ale ja nie otwieram sie tak latwo

Gość gość
więc ma rację - jesteś zimna. To tylko stwierdzenie faktu

Gość gość
zimna nie jestem... jęczę w trakcie seksu

Gość gość
moja się drze w wyrku aż mi głupio czasem i śmiać mi się chce

Gość gość
21:03- glupi podszyw :P

Gość gość
Jak zwykle takie fora są na niskim poziomie, niczego nie wnoszące i wulgarne. Najgorsze jest to, że osoby zachowujące się w ten sposób myślą, że są " silne " i oryginalne ... u znakomitej większości osób budzą litość ...