Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destra

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Kochałam się z moim partnerem w moje dni płodne, bez zabezpieczenia i z finiszem w środku. Mogę to określić jako spontanicznie zaplanowane pragnienie ciąży. Przez całą długość moich dni płodnych kochaliśmy się raz dziennie/dwa razy tak jak opisałam to na początku. po jakimś tygodniu może więcej zaczęły boleć mnie piersi jakby je rozpierało, ból ten ustał po jakimś czasie jakbym się przyzwyczaiła. Lekki ból kręgosłupa, dosłownie leciutki który całkowicie ustępuje po obruceniu się na lewą stronę. Do tego kłucia w jajnikach nie ciągłe. Jutro powinnam dostać miesiączkę zrobiłam więc test, wynik negatywny. Czuje lekki ból w podbrzuszu jakby na miesiączkę, do tego dostałam śluz bardzo go dużo jest biały i ma lekko gęstą konsystencje lecz w normie. Do tego zauważyłam tam lekkie opuchnięcie a w środku jakby macica ''spuchła''.

Dodam że mam zaparcia od jakiegoś czasu. Zachorowałam na anginę i lekarz wiedząc o możliwej ciąży dał mi jako antybiotyk penicylinę.

Gość gość
Hej Destra :) Ja na Twoim miejscu poszła bym do najbliższego laboratorium i zrobiła betę z krwi i wtedy będziesz miała 100% pewność:)