Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was on może pomyslec ze zalezy mi za bardzo?

Polecane posty

Gość gość

I sie za bardzo zaangazowalam? Bo spotykam sie z pewnym facetem jakis czas, sypiamy ze sobą i jest super ale nie chce go spłoszyć, ze się szybko angazuje. Zaczelismy flirtować ze soba, ja dzisiaj odmowiłam mu spotkania, a on zaproponował czwratek . więc ja mu napisałam coś takiego, że szkoda, ze dzisiaj nie moglam, ale za to w czwartek to nadrobimy i dlugowyczekiwany deser bedzie nam jeszcze lepiej smakował Nie przesadziłam z tym? :)

Gość gość
no z tym deserem to troche dowalilas... A ile czasu sie spotykacie? Tylko ze soba sypiacie czy jestescie para?

Gość gość
Sypiamy ze soba, ale nie chce mu pokazac, ze mi zalezy... jebnij sie leb idiotko, a najlepiej to zycze ci zebys zaciazyla i zostala samotna matka to bedzie najlepsza kara za twoja glupote.

Gość gość
tylko sypiamy

Gość gość
9.29 - Kobieta, której pozwoliłem oszukać się, na początku nigdy tak prymitywne mi nie odpowiadała. Jak trafiłaś na buraka, będzie w skowronkach, ale facet z dwoma szarymi komórkami będzie zniesmaczony.

Gość gość
to mialo byc tak pol zartem pol serio, ale moze faktycznie glupio wyszlo...

Gość gość
Tyle, że używałam słowa "deser " bo on już wiele razy w żarach uzywał tego sloganu, wiec wydało mi się to normalne, bo nieraz żartowal, ze po obiedzie będzie "deser", no to i ja pomyslalm, ze moge tak napisać, ale może sie mylilam. No nic, jesli nawet ten sms byl glupi to jesli on przekresli cala znajomosc tzn. ze ona byla nic nie warta na dluzsza mete

Gość gość
zreszta ja to tak czasem cos palne bez wiekszego zastanowienia a potem zaluje ze cos napisalam... no trudno tego smsa juz nie cofne , najwyzej sie nie spotkamy bo uzna mnie za idiotke choc jeszcze niedawno mowil ,ze jestem "madra i inteligentna dziewczyna", ale moze po tym jednym glupim smsie zmieni zdanie :P Wiem, ze za bardzo to moze przezywam, ale mi na nim zalezy, wiec i sie przejmuje

Gość gość
Tak go przepościsz do czartaku że może zostać deserek i kolacje i śniadanie.

Gość gość
No bylas troche perwersyjna, ale czy to zle? Zalezy jak na to popatrzec, pewni faceci lubia jak kobiety pisza otwacie o seksie

Gość gość
Nasza forumowa desperatka sie odezwala. Po ponad 2 latach jstes w tym samym miejscu. Nie szkoda ci tego czasu?