Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jedna a one dwie

Czy współlokatorki nie przegięły z głupim żartem?

Polecane posty

Gość ja jedna a one dwie

Mieszkamy we 3, ogólnie dobrze się dogadujemy choć od czasu do czasu zdarzy się jakiś zgrzyt. Tak było wczoraj przed snem. Stałam już przebrana przy łóżku kiedy puszysta Merlena pchnęła mnie nagle aż upadłam na pościel. Nim zdążyłam wstać przygniotła mnie swoim ciężarem. Musiały być w zmowie bo Iza natychmiast podbiegła, kucnęła przy łóżku i zadarła mi koszulę nocną. Pisnęłam czując jak majtki zjeżdżają w dół po udach. Moje nogi zaczęły wierzgać w panice chcąc do ostatka zatrzymać bieliznę, choćby na łydkach, ale po chwili Iza wyplątała biały materiał z bosych już stóp i zakręciła nimi w powietrzu niczym kowboj lassem, by następnie z triumfującym uśmiechem odrzucić je gdzieś za siebie. Idiotko, co robisz? - pytałam zawstydzona i coraz bardziej poirytowana i jeszcze bardziej bezradna. W odpowiedzi usłyszałam coś w stylu: Bo nigdy nie chcesz pokazać nam swojego futerka, a dzisiaj takie owłosienie to rzadkość. Policzki zapiekły mnie od tych słów. Szarpnęłam się z całych sił ale Marlena trzymała mocno. Jej babochłopowate palce zaciskały się na mych nadgarstkach unier******ając mi ręce skrzyżowane za głową na poduszce. Wrzasnęłam znowu czując jak poniżej materiał koszuli zaczyna być podciągany coraz wyżej i wyżej. Prężyłam się i wiłam ale Marlena była zbyt wielka i zbyt ciężka bym zdołała zrzucić jej cielsko z siebie. Co wy robicie? - pytałam przestraszona, gdy zadarta pod brodę koszula obnażyła piersi. Trudno w to uwierzyć ale rozebrały mnie całkiem do naga a potem obejrzały sobie wszystko między siłą rozwartymi udami. Ja wiem, że to tylko głupie żarty i niby nic wielkiego się nie stało ale prawda jest taka, że potem przez pół nocy nie mogłam zasnąć a teraz od rana myślę o tym nie potrafiąc skupić się na niczym innym.

Gość gość
fajne opowiadanie,sama wymysliłas czy z czegos sciągnełaś

Gość gość
moze to lesbijki?

Gość gość
ale to juz bylo......

Gość ja jedna a one dwie
@ gość dziś moze to lesbijki? x Też się nad tym zastanawiam. Prędzej na lesbijkę wygląda babochłopowata Marlena ale o dziwo ma faceta. Takiego samego tłuściocha jak ona sama. Iza wygląda normalnie ale odkąd dowiedziała się, że sobie nie golę to cały czas było tylko pokaż i pokaż. No nie wstydź się i pokaż. Co ci szkodzi opuścić na chwilę majtki? Takie nękanie jest normalne? Jeżeli tak ją fascynuje owłosienie to niech sobie sama zapuści "bródkę" a nie mi na siłę majtki ściąga.

Gość gość
Prowokator, daj se spokój

Gość gość
Nie, moim zdaniem nie przegięly

Gość ja jedna a one dwie
@ gość dziś Prowokator, daj se spokój x Ech, znowu rozpoznany... :( PROWOKATOR

Gość ja jedna a one dwie
gość dziś fajne opowiadanie,sama wymysliłas czy z czegos sciągnełaś x Ale pytanie... Ja PROWOKATOR nigdy nie dopuszczam sie plagiatu ;)