Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dylemat

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat, bo nie wiem czy kupować swojej dziewczynie prezent na mikołaja. Tzn wiem, że ona mi coś kupiła, ale mi tego nie dała, bo ja jej nic nie kupiłem. Pewnie nie chciała się wygłupić i dać mi, żeby mi sie głupio nie zrobiło, że jej nic nie dałem. Nie kupowałem nic ponieważ myśałem, że pod chonikę będziemy kupować, bo jej wspominałem, ze ja w mikołaja nie dostaje prezentów tylko pod choinkę. I nie wiem co teraz robić czy jej kupić coś i powiedzieć, że spóźniony bo czekałem jak przyjdzie, czy poczekać do wigilii. I widziałem że jej było wczoraj przykro.

Gość gość
Kup i daj jako spóźniony, będzie jej na pewno miło. Lepiej za późno niż wcale. Zdecydowanie kup jakiś drobiazg, tym bardziej, że skoro wiesz że ona kupiła to znaczy że chciała obchodzić mikołajki. Mówię Ci to jako kobieta, mnie by było miło, nawet jeśli to po czasie. Pzdr.

Gość gość
To może powiem jej prawdę i że zrobimy sobie teraz mikołajki, albo niech zostawi ten prezent i pod choinkę mi go da. Bo teraz kupować taki drobiazg to nie bardzo, bo nie będzie wyglądało na spóźniony tak mi się wydaje.