Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniMMM

MÓJ MAŁY PROBLEM BDSM Pomóżcie

Polecane posty

Gość PaniMMM

Witajcie kochani: ) Zawsze myślałam że młodzi ludzie lubią w łóżku nowości..Mam 23 lata mój narzeczony 24 jesteśmy razem od 5 lat, mieszkamy razem w łóżku jest cudownie ale Ja lubię wprowadzac coś nowego PROBLEM w tym że mój narzeczony jest delikatny a Ja lubię na prawdę ostro klimaty bdsm jak robiłam mu głębokie gardło to widziałam że później troszkę się wstydził a widziałam w trakcie jak jest mu cudownie. Jak zaczynam jakiś temat związany z BDSM on zmienia i wstydzi się a bardzo bym chciała żeby wszedł razem ze mną w ten świat. Oczywiście jeśli nie będzie chciał to zrozumiem ale nie wiem już jak delikatnie do tego podejść by nie krepowal się. .Jak myślicie?

Gość gość nocny
Stopniowo go wprowadzaj w klimat BDSM. Kup gadżety, dildo, pejcze, podsuwaj mu filmiki perwersyjne żeby sie oswoił frajer.

Gość PaniMMM
gość nocny on nie jest frajerem, filmow nie chce oglądać a wibrator jak kupiłam to przerazil się że za duży jest ze nie chce mi go wkładać żeby krzywdy mi nie zrobic mówiłam że mnie to nie boli. .ale nie dało się wytłumaczyć. ..

Gość gość
Cos zmyslasz panimmm

Gość gość
"mieszkamy razem w łóżku": Cudownie. Wszystkim tak życzę!

Gość gość
Jeśli mówisz ze bal sie włożyć Ci wibrator to naprawdę sory ale co to za facet?