Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i jej objawy

Polecane posty

Gość gość

Hej mam do was takie pytanie czy bez wytrysku w odbycie jest jakakolwiek możliwość zajścia w ciąże? I jakie miałyście pierwsze objawy ciąży? Prosze pomóżcie

Gość Kaska 90
Nie ma czegoś takiego jak bez wytrysku, facet zawsze ma plemniki na ujściu penisa w stanie podniecenia widać taką małą ilość płynu i to wystarcza do zapłodnienia kobiety. Objawy zajścia to brak miesiączki i po jakimś czasie nudności poranne no i brzuszek rośnie.

Gość gość
Uprawiaj seks po ślubie zdziro

Gość gość
Ale czy przez o***t mogę byc w ciąży w jakis sposób?

Gość Kaska 90
Tak jak napisałam wcześniej, podczas podniecenia u faceta pojawia się płyn i czasem facet kropelkuje w ten sposób. Mają nawet takie powiedzenie " Wystarczy kropelusia by zrobić dzidziusia. Lub Wystarczy jedna kropelusia,żeby zrobić z Ciebie Tatusia " Prawdopodobnie taka kropla mogła się dostać w okolice pochwy a reszta plemników powędrowała dalej. Jeżeli spóźnia się miesiączka lub jej nie masz to są objawy ciąży. Najlepiej zawsze się zabezpieczać w trakcie seksu bez względu gdzie partner w Ciebie wchodzi. A stosunek seksualny mieć najlepiej jak się osiągnie pewien poziom wiedzy w tym kierunku no i oczywiście wiek najlepiej pełnoletnią być.

Gość gość
Jeżeli jesteś niepełnoletnia, to powiedz rodzicom o zaistniałej sytuacji i niech mama z Tobą uda się do ginekologa.