Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest jakaś masakra żeby kobiety nie czekały z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość

Typowa patologia i puszczalstwo

Gość jakis tam glos
mysle ze tak ale powiedz tak szczerze: jestes rowniez abstynentem czy malezysz do gatunku: mnie wszystko wolno, nawet sex przed slubem ale jak najbardziej czekam na ta jedna, jedyna ktora bedzie cnotliwa...........

Gość gość
Jestem prawiczkiem i czekam z seksem do ślubu i wymagam dziewicy nawet 30letniej

Gość gość
blee prawiczek? 30letni? ahaha

Gość gość
do ślubu? jakiego slubu??:D przecież ty będziesz sam do końca życia. Która zechce nieudacznika prawniczka?

Gość gość
Prawdziwa szanująca kobieta zawsze bedzie chciała prawiczka do związku

Gość gość
a widzisz różnice pomiędzy normalnym związkiem w którym uprawia się a seks a y****iem się po dyskotekach??Po co mi taki facet co nie umie poderwać baby i nigdy się nie bzykal przecież to c***a jakąś a nie facet

Gość gość
Seks w związkach to k******o i puszczalstao rozumiesz zdziro co to szacunek do ciala? Zachowujesz sie tak samo jak panienki z klubu bo uprawiasz seks z facetami z ktorymi jesteś w związku i nie potrafisz zachować dziewictwa do ślubu dla meża prawiczka.

Gość gość
NIEPRAWDA ja byłam dziewica i się okazało ze mój chłopak był prawiczkiem miał 23 lata. Ok pomyslalam...trudno zobaczymy. Ale jak przyszło co do czego to albo się spuszczal po pol min albo mu nie stawał nie umiał się całować minetke ronil tragicznie. Nigdy więcej nie wezme prawiczka. Teraz mam doswiadczonego.,był w paru związkach no i to to ja rozumiem ;)

Gość gość
gość dziś S********j nierzadnico i nie trzymajaca cnote do ślubu pojdziesz do piekła za te dewiacje i seks przed ślubem

Gość gość
08:11 dobra ja jestem zdzira ale przynajmniej uprawiam sobie seksik i mi dobrze :) a ty juz nigdy nie zamoczysz nieudacznika Ide stad bo wgl mi wstyd ze z toba pisze nara!:p

Gość gość
dureń i brzydal którego żadna nigdy nie chciała i nie zechce :D i do tego z mikrofiutkiem; biedny kaleka :o

Gość gość
No nie oszukujmy się prawiczek=nieudacznik

Gość gość
Ja mowie o szanujacych sie kobietach ktore sa dziewicami do slubu oo drugie widac ze post pisak facet *****cz nieprawiczek

Gość gość
blee ciekawe jak musisz wygladac?:o

Gość gość
08:16 Pisał facet? ta? co ty nie powiesz?:D Zmieniłam płeć czy jak?:D

Gość gość
mam sporo chetnych zainteresowanych kobiet ale nie kazda mi pasuje bo wszystkie sa niedziewicami a ja takie nawet kijem przez szmate nie dotkne. Kobieta powinna byc dziewicą do ślubu dla meża prawiczka

Gość gość
Widać ewidetnie czy pisal facet czy kobieta nierzadnice przedslubne pojdziecie do piekla za to puszczalstwo ! Jak można nie być dziewicą do ślubu no jak

Gość gość
gość dziś Jestem atrakcyjny a ty pewnie masz usta jak lodziara ktora za pewne z tego obciagania ma raka krtanii

Gość gość
gość dziś Pytanie jak ty mosisz wygladac jak kupa gowna typowego plastika co ma pisde r*******a.

Gość gość
Dzisiejsze kobiety są rozwiązłe i chcą rozwiązłych mężczyzn. Kobiety wolą być z ostatnim puszczalskim szmatławcem lub d****arzem.