Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można się zakochać przez internet? Jakie macie doświadczenia?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doświadczenia w tym temacie. Chodzi o sytuacje gdy tylko "piszemy" oraz widzieliśmy się na zdjęciach. 1. Jakie jestes płci? 2. Czy zdarzyło Ci sie zakochac przez internet? 3. Ile trwalo? 4. Co się stało po spotkaniu w rzeczywistości? 5. Twój wiek i partnera.

Gość gość
Właśnie podobno, też doswiadczenia nie mam, nie wyobrażam sobie zakochać się w słowie pisanym;)

Gość gość
Faceci mogą zakochać sie przez internet z łatwością. Kobiety też ale mniej poniewaz kobieta do tego potrzebuje kontaktu fizycznego typu dotyk za reke, pocałunek itp

Gość gość
ja się zauroczyłam, ale byłam wtedy nastolatką. Myślę, że teraz to by tak nie zadziałało

Gość pieknym za nadobne
nie da się,,kochasz wtedy iluzje,wytwór wyobraźni....

Gość gość
Ja się nie zakochałam na etapie pisania ze sobą, choć za każdym razem czułam ekscytację, gdy odczytywałam wiadomość od niego. Może nie można tego nazwać zakochaniem,, ale uważam, ze przy regularnym pisaniu można nawiązać jakąś więź. My spotkaliśmy się po miesiącu i odczucia pozytywne. Na tyle pozytywne, że teraz jesteśmy małżeństwem. Uważam, że pisanie w Internecie to dobry wstęp do znajomości, ale nie ma co sobie za dużo obiecywać zanim nie poznamy tej osoby w realu.

Gość gość
Ja mam 23 lata a on 27. Poznalismy sie przez internet jestesmy razem pół roku.. Zapowiada się super. Z nikim tak dobrze się nie dogadywałam. Po pierwszym spotkaniu lekko zawiedziona ale później super :) znajomi poznali się przez internet są razem 5 lat i biorą slub

Gość gość
Nie można. Brednie ! 😠

Gość gość
Zdarzyło mi się. Raz zupełny odlot, zaurocze, po spotkaniu on zakochany, a ja pragnelam tylko uciec. Dwa -zauroczenie, w końcu poszliśmy po rozum do głowy i się nie spotkaliśmy. Tak umarło. Trzy, totalne zakochanie, znajomość trwała bardzo długo, on nie chciała się spotkać, bo był żonaty. Rozczarowanie.

Gość gość
Nie mozna sie zakochac ale moze nas ktos mocno zainteresowac swoimi wpisami.

Witam, tak mysle ze mozna sie zakochac przez internet i stworzyc potem trwaly zwiazek.Sama wlasnie w internecie poznalam mojego chlopaka:)