Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki telefon wybrać ?

Polecane posty

Gość sarinka
Zdecydowanie Samsung galaxy S8

Gość gość
Skorzystaj z obiektywnych rankingów współczesnych telefonów, polecam Ci tę stronkę www.telefonik.net.pl

Gość wajnamakarena
Ja kupiłam Samsunga galaxy s8 jak bym w promocji na Morelach za 1 zł dostałem w gratisie zarąbistą kamerę sportową Lamax x7.1. Poluj na te promocje na morelach faktycznie są dobre.

Gość gość
Ja wybrałam jeden z tańszych — City, jestem zadowolona z niego. Sprawuje się całkiem dobrze.

Gość Potworek

To prawda, że Xperia XA ma genialny i niezastąpiony design, sam się zastanwiam nad wzięciem tego telefonu w Play na kartę http://www.play.pl/telefony/sony/sony-xperia-xa/ 

Gość Nikola25

Do tej kwoty wyłapiesz P20, widziałem ten telefon na żywo i jest to jeden z najładniejszych telefonów na rynku. Do tego wydajne ze świetnym aparatem, ostatnio był w dobrej cenie na sferis.pl. Moim zdaniem propozycja warta uwagi.

Gość Husin

Jak patrze ile Xiaomi Mi Mix 3 kosztuje bez abonamentu w play to za ten telefon wychodzi nieco więcej niż przewidywany Twój budżet 2k, ale może się skusisz na ten model - Xiaomi mi mix3. Bardzo dobra, czysta jakość dźwięku, dobry wyświetlacz z zaokręgleniami na rogach, i są takie pierdoły jak uwierzytelnianie odcisnku palca, rozpoznawanie twarzy. Ocena użytkowania na bodajże benchmarku to jakieś 9.4 średnia 🙂

Gość Karmello

Xiaomi mi mix3 jest genialny! Husin poipieram Ciebie, i uważam, że to warty wydatek, aby zainwestować w ten model akurat! 
https://www.play.pl/telefony/xiaomi/xiaomi-mi-mix3/ Jest nieco duży w porównaniu do telefonów, które posiadałem wcześniej, ale mój telefon służy mi niczym laptop 🙂

Gość szmaragdowysmokk

Osobiście zdecydowałem się na BlackBerry Key 2, który okazał się bardzo dobrym wyborem. Nie żałuje kupna tego modelu. Poza tym telefon ma wbudowaną, tradycyjną klawiaturę co daje zupełnie inną jakość obsługi telefonu.

Gość merry78

Bardzo duży wybór smartfonów mają w Bestcena.pl, zobacz sobie tam no i przede wszystkim znacznie taniej niż w sklepach stacjonarnych