Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ciagle

szukam piosenki

Polecane posty

Gość szukam ciagle

Witam. Nigdzie nie mogę tego znaleźć : LITWIN - SOBAŃSKA AGNIESZKA, KOŁACZKOWSKA JOANNA Pzyjaciółki z teatru

Gość gość
wczoraj słyszałem to wykonanie na trójce w audycji "akademia rozrywki" około godziny 13.00, jest to piosenka kabaretowa w ten sposób to wyszukałem. Chciałbym tego jeszcze kiedyś posłuchać, ale kompletnie nie wiem w jakim to było skeczu, programie itp...

Gość gość
Nie znajdziesz tego w necie. To piosenka ze wspólnego programu Kabaretu Hrabi i Kabaretu Jurki - "Aktorem w płot". Jeśli chcesz posłuchać jeszcze raz, to nie pozostaje Ci nic innego jak wybrać się na spektakl.

Gość gość
o ty mendo, no to dobra Znajdź mi z 6 grudnia z trojkowej akademii rozrywki ROGALA DAMIAN - Ballada o misiu, który sobie poradzi. ktos może nagrywa i wrzuca to na jakiegoś chomika? bk piosenka wy... w kosmos i potrzebuje ja. a jak jesteś taki obrotny i jeszcze jakk to byl utwór z filmu dokument. o Gintrowskim. emitowany był dziś po północy chyba na TVP 2, obudzialam się ok 00:52 i wypowiadal się Linda a potem puścili ten utwór z koncertu Gintrowskiego, słów nie pamiętam ale poruszyło mnie, śpiewal z przejęciem i pięknie.

Gość gość
o ty mendo, no to dobra Znajdź mi z 6 grudnia z trojkowej akademii rozrywki ROGALA DAMIAN - Ballada o misiu, który sobie poradzi. ktos może nagrywa i wrzuca to na jakiegoś chomika? bk piosenka wy... w kosmos i potrzebuje ja. a jak jesteś taki obrotny i jeszcze jakk to byl utwór z filmu dokument. o Gintrowskim. emitowany był dziś po północy chyba na TVP 2, obudzialam się ok 00:52 i wypowiadal się Linda a potem puścili ten utwór z koncertu Gintrowskiego, słów nie pamiętam ale poruszyło mnie, śpiewal z przejęciem i pięknie.

Gość gość
dzieki za tytuł skeczu :) teraz wiem jak sie za to zabrac. Z tego co widzę to aktualny repertuar wiec sie na niego wybiorę.

Gość gość
no niestety juz po trasie w tym roku, pozostaje jedynie czekać aż ktoś to wrzuci do neta.