Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki do rozświetlania twarzy

Polecane posty

Gość tytab
A jaki masz typ cery tak najpewniej ? To również jest ważne w czasie doboru kosmetyków. Tak czy inaczej rozświetlacze znajdziesz na http://www.jpcosmetics.pl/kategoria-produktu/twarz/ . Wysyłka bardzo szybka, kosmetyki oryginalnie zapakowane. Pamiętaj by dobrze nakładać rozświetlacz ponieważ źle użyty może zaszkodzić.

Ja polecam Ci zajrzec do golden rose, panie tam zawsze pomoga cos dobrac. Ja np mam baze rozswietlajaca od nich i u mnie sprawdza sie swietnie, bardzo ja lubie. Teraz w GR jest swiateczna promocja i wlasnie miedzy innymi ta baza jest nia objeta, dodatkowo dobierasz sobie dwa inne produkty i oszczedzasz 20 % :)

Bardzo fajnego, naturalnego blasku dodaje cerze bb cream beauty balm z golden rose i jest bardzo zdrowy dla cery, ma lekka nie zapychajaca konsystencje i nadaje sie do kazdego rodzaju cery. Jest idealny na lato i cieplejsze dni wiosny, zawiera wysoki filtr, 25 SPF

Gość gość
kobo rozświetlacze, podkłady rozświetlające - tylko jak masz suchą cerę. Lancome Miracle (troche tłuści), Max factor rozświetlający, Balm rozświetlacz, Gosh rozświetlacz. Lepiej w pudrze.

Gość gość
bielenda ma super rozświetlacze, lepsze nawet niz moj z wibo

Gość LadyMaya
U cery dojrzałej na pewno świetnie sprawdzi się rozświetlacz Kyoto z Bikora. Zamaskuje niedoskonałości i zmęczenie a cerze nada blasku i świeżości.

Gość Natka112
Ja również bardzo polecam rozświetlacz Kyoto z Bikora ;) I pięknie prezentuje się na zdjęciach :)

Gość Maria44
Przed wybraniem się do kliniki i powierzeniu się w ręce specjalistów, warto wypróbować Awaderm Face składający się z naturalnych składników. Ich doskonała kombinacja pomaga odłożyć w czasie potrzebę stosowania różnych zastrzyków upiększających, i daje to świetne rezultaty. Stosowanie go na czystą twarz rano i wieczorem odżywi Twą skórę i dostarczy niezbędnych substancji. Pozwala poczuć ci efekt liftingu i wygładza liczne drobne zmarszczki.

Gość gość
Floslek ma cudownie rozświetlające serum, polecam.

Gość oonline
Fajne kosmetyki ma tutaj Floslek.

Gość mijjj

Zdaje mi się, że jeśli chodzi o naturalne kosmetyki to sporo osób chwali noyau.pl. Producent wegańskich kosmetyków, dodatkowo dbają o używanie naturalnych składników, nie ma żadnych chemicznych dodatków więc na spokojnie można wybrać tego producenta i jego produkty. Ja mam to serum: noyau.pl/produkt/ochronne-serum-antyoksydacyjne-antipollution-antioxidant-serum/

Gość Pani Lacroix

Ja przetestowałam ostatnio peeling enzymatyczny do twarzy z bioaktywną wodą cytrusową z serii fresh juice od Bielendy. Bardzo wydajny a przy tym świetnie rozświetla 😉

Gość anggela

Ja stosuję Annabelle Minerals. Co prawda najczęściej mam ich podkład matujący, ale rozświetlający jest równie dobry. Idealnie dopasowuje się do mojej skóry, więc polecam sprawdzić.

Gość anggela

Ja stosuję Annabelle Minerals. Co prawda najczęściej mam ich podkład matujący, ale rozświetlający jest równie dobry. Idealnie dopasowuje się do mojej skóry, więc polecam sprawdzić.