Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on oczekuje czegoś więcej?

Polecane posty

Gość gość

No więc mam znajomego w pracy i ten znajomy ma brata. Spotykamy się czasem na lyzwy wszyscy razem albo oni zapraszaja mnie do siebie. Wszystko byloby okej gdyby nie to ze jego brat chyba luczy na cos z mojej strony. Ja traktuje go czysto kolezensko jest bardzo sympatyczny ale naprawde ja w tej chwilu nie chce miec nikogo. Ostatnio w rozmowie zdradzil ze nie wychodzi mu z zadna dziewczyna ze jedna wykorzystywala go finansowo i bawila sie jego uczuciami. Tak stwierdzil ze jej czyny o tym swiadczyly. Po czym zaproponowal mi spotkanie gdzie wejscie jest platne i zaprponowal ze zaplaci. I tetaz pytanie czy on na cos luczy wiecej jesli tak tp jak z tego wybrnac by go nie urazic. Jezeli bym piszla z nim ram gdzie chcial to oczywiscie bym za s u ebie zaplacila ale wiem jak bywa ze pewnie bedzie nalegal. Zasrtanawiam sie tez czy od poczatku to nie bylo zaplanowane ze strony mojego by nas zeswarac jak piszlismy pierwszy raz na lyzwy bylam tylko ja jego brat i ten moj znajomy z dziewczyna. Z drugiej strony nie wiem czy w ogole powinnam godzic sie na spotkanie zeby nie robil sobie nadziei ale z drugiej strony ja to traktuje czysto kolezensko a on tego juz nie wiem.

Gość gość
No i tez kolejny problem mam bardzo stosunku z jego vlbratem z tym znajomym moim tznbpracujemy razem. Boje sie ze przez ta dytuacje i nasze.kontakty sie popsuja. Co robic twn brat pisze do mnie non stop ja go naprawde lubie ale tylko wylacznie jako.kolege.