Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubaalaaaaa

Ciąża?

Polecane posty

Gość Kubaalaaaaa

Witam, Dzisiaj uprawielem sex z moją partnerka. Niestety podczas stosunku spadł nam kondom. I mam pytanie czy jest szansa że niewielka ilość tego płynu dostała się do pochwy. I kolejne jeśli na moim penisie pojawił się preekuljat i został mi na palcach. To jak po jakie 10 minutach bawiłem się pochwa mojej dziewczyny, to czy jest szansa że te niewielki ilości preekuljat przetrwały i zdołały przedostać się dalej?

Gość gość
Zawsze jest możliwość lecz tabletki dzień po szkodzą i często lepiej urodzić niż chorować. Tylko kalendarzyk i dobrze założona guma jest nieszkodliwą antykoncepcją. Tak nam powiedział dość ogarnięty ginekolog a nam bo mąż zawsze jest i był jako mój chłopak przy każdym badaniu cipki. Wspierał porody lepiej przebiega bo muszą szanować rodzacą bo to jej świadek którego nie mogą wyprosić nawet w szpitalu przy badaniu czy zabiegu ma prawo być bo zawsze decyduje Pacjent. Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta. Lecz polki są często zacofane i wstydzą się partnera a intymność mają z ginekologiem takie Średniowiecze! !! Również trafiają się takie badanie gdy jest sama bez partnera pacjentka. ...Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl. Tylko zboczeni ginekolodzy wypraszają z badania osobę bliską! !!

Gość gość
ty ciulu nie masz innych problemow c***o

Gość gość
Bawiles sie jej pochwa?? A jak to sie robi??