Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przebić sobie błonę

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat. Nie miałam nigdy chłopaka i nie zanosi się, żebym prędko go miała. To nie jest tak, że wstydzę się być dziewicą. Nikt mnie o to nie pyta Jednak roznoszą mnie hormony. Od 2 lata mam ochotę się z kimś przespać. Marzę o tym, by poznać smak seksu Masturbuję się regularnie od 11 roku życia, ale to dla mnie już nie wystarcza. Kupiłam nawet wibrator łechtaczkowy Tyle że nadal czuje się niespełniona. Myślałam czy by nie kupić normalnego wibratora dopochwowego, jednak przeszkadza mi błona dziewicza. Czy mam go przebić tym wibratorem? Da się tak? Słyszałam że można większym rozmiarem tampona, ale mam kształt błony półksiężycowy i nie wiem czy to wyjdzie A jak wy uważacie? Tylko proszę nie hejtujcie mnie za bardzo. Pytam poważnie. Niektórzy mają chłopaków i mogą z nimi sypiać. Ja muszę to rozegrać inaczej

Gość gość
mogę kupić twoje dziewictwo :) tuffstuff@wp.pl

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia.

Gość gość
dlaczego masz problem zeby kogos znalezc ? nie przebijaj moze lepiej bo byc moze jakis facet sie kiedys ucieszy ze moze to zrobic

Gość gość
Ja przebilam wibratorem

Gość gość
Morzemy się spotkać i zrobić to normalnie jestem ze Sląska

Gość gość
Mój mąż prawiczek nigdy by nie był ze mną gdybym nie była dziewicą. Mamy do siebie szacunek a intymność to ja i mąż który jest zawsze przy każdym badaniu cipki i wspierał porody nie jestem zacofana by wstydzić się męża a całkiem obcego ginekologa nie ciemno gród.

Gość gość
przestań to fajnie że jesteś dziewicą i to normalne że masz ochotę na sex ale nie rób tego z poczucia musze się pozbyć dziewictwa

Gość gość
ja miałam 18 lam i błona została przebita w trakcie palcówki z chłopakiek

Gość gość
ja byłam dziewicą jak poznałam męża i to mu się podobało a dokładnie że nie rzucam się na każdego

Gość gość
przebijesz i co dalej??? seks z chłopakiem inaczej wygląda niż seks z wibratorem nie będziesz dziewicą a facetowi powiesz że to tuj pierwszy raz i chcesz aby było wyjątkowo dziwne

Gość gość
Najlepiej kijem od miotły