Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamyk19

Czy to ma jakis sens ? Kamil 23 lata.

Polecane posty

Gość Kamyk19

Jestem skołowany , rozmawialem juz paroma osobami z rodziny i z grona moich przyjaciół , natkneła mnie taka myśl zeby zobaczyc opinie osob anonimowych calkowicie mi obcych . ... Mam na imie Kamil , mam 23 lata od 4 lat jestem w zwiazku ,a od jakis dwoch lat relacje miedzy nami sa coraz gorsze, coraz wiecej kłót ni , praktycznie co pare dni ,inne poglady na swiat i zycie . Rok temu dostalem mieszkanie po pewnej osobie z mojej rodziny kotra odeszla . ja chcialem to wyremontowac i wyprostowac sprawy zwiazane z zadluzeniem i wyremontowaniem , koszta to kolo 50 tysiecy zlotych wiec wyjechalem za granice do szwecjii by zapracowac na to by nie brac kredytu . Moja partnerka gdy bylem w polsce nigdy nie chciala zemna wychodzic z moimi przyjaciolmi , byla osoba domatorki , a jesli tak to na pare godzin, niby ona mnie kocha ale cos jest nie tak , bedąc tu jej zycie towarzyskie " weekendowe bardzo sie rozwinelo , potrafi wychodzic na imprezy , spedzac czas poza domem , kupic sobie psa za 1200 zl i robiac mi afery o byle co , imprezowac w soboty do nocy gdy ja wykanczam sie fizynie . z mojej strony wyglada to tak ze ja malo tesknie za nia , juz bedac w polsce to wszystko mnie draznilo, dusilem sie w tym wszystkim w tym zwiazku , Co byscie zrobili na moim miejscu ? co o tym mysliscie ? Prosze o normalne wyrozumiale komentarze na poziomie bez glupich tekstow i zbednej napinki , Pozdrawiam

Gość gość
Zostaw ją nie jest ciebie warta i ona się już nie zmieni będzie tylko gorzej i gorzej jak byście mieli dziecko i miał byś się z nią związać na stałe to uwierz że za kilka lat byś tego bardzo żałował i pod żądnym pozorem nie bież ślubu cywilnego w końcu kobiety taki są że cię wycyckają z kasy jak by miał być rozwód i pójdę sobie do kolejnego co ma kasę. ty będziesz robiła a na końcu zostaniesz z niczym

Gość gość
Tak jak powyżej też uważam że ona ci wyzyskuję nie warto tracić czasu na nią są lepsze bardziej wartościowe kobiety

Gość kamyk19
Dla mnie to od dluzszego czasu jest to toskyczny zwiazek, tylko mam pewna slabosc do kobiet , ciezko mi ja zostawic poniewaz w pewnym stopniu ją skrzywdze a ciezko mi skrzywdzic kobiete, zawsze kazdemu pomagalem tak juz mam i podejrzewam sie nie zmieni . taki juz jestem ..

Gość gość
Wieez po prostu wyglada na to ze sie wypalilo i ze zadna ze stron nie jest szczesliwa. Nie ma co czekac z rozstaniem bo sie bie poprawi.