Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noszę rozmiar spodni L, czy to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Przy wzroście 169 cm, czy to bardzo duży rozmiar? Naprawdę grubo wygląda się przy takim rozmiarze? Wiem że szczupła nie jestem, no ale ciężko mi tak ocenić, mi się wydaje że to duży rozmiar

Gość gość
noś przynajmniej buty nie na płaskim, zawsze ten trick odejmuje kilogramów...

Gość gość
Noszę tak 3-4 cm obcas, niski ale muszę przyznać że sylwetka korzystniej wygląda

Gość gość
przy twoim wzroście to nieduża nadwaga

Gość gość
misiu nosze S jak dobrze wiesz. jak rowniez dobrze wiesz nosze na plaskim bo w pracy mam duzo chodzenia a stawy mnie bola. jak i zeby nie przewyzszac wzrostem panow :D

Gość gość
Moim zdaniem ok

Gość gość
Ja noszę m, elka mi się wydaje średnio duża tragedii nie ma

Gość gość
Dla mnie gruba jesteś, S byłby w porządku

Gość pati084
Nie jest dużo ja przy takim samym wzroście mam M, 92 cm w biodrach i chuda jestem

Gość gość
Tu autorka, ja mam 93 cm w biodrach ale o rozmiarze m mogę pomarzyć, zatrzymuja się już na etapie łydek i już wyżej nie wejdą bo są zbyt ciasne :(

Gość gość
jezu...ja mam 167cm i mam ponad 100cm w biodrach 0.0 to jak ty jesteś gruba to ja jestem słoniem

Gość gość
Masz duża doope . Ja tez :P wiec nie nosze spodni, wygladam w nich grubo. Za to w sukienkach i spódnicach lepiej.

Gość gość
no mam dużą dupę...ale fajną i nikt nie narzeka :P Z brzucha teraz próbuję schudnąć, ale z dupy bym nie chciała

Gość gość
Jestes gruba locha. Ja nosze s czasami m i jestem normalnej budowy nie gruba nie chuda bardzo

Gość gość
może masz wąskie biodra i jesteś płaska?

Gość gość
Tu autorka, no może jestem gruba, mam te 92-93 cm w biodrach, w talii 67 cm, a biust 88 cm więc to chyba trochę nieproporcjonalnie wygląda

Gość gość
ile ważysz ? 40 ?

Gość gość
Ważę 65 kg

Gość gość
nie przejmuj sie, ja jestem wieksza od ciebie i nie jestem gruba :)

Gość gość
to ja mam wymiary 99-75-97 i nie jestem gruba, mam trochę brzuszek (ale z nim walczę), ale to nie jest bycie grubą :/

Gość gość
Tu autorka, ja od dzieciństwa wyglądałam jak pulpet, rówieśnicy mi dokuczali z tego powodu, rodzina powtarzała żebym schudła, dorastałam w przekonaniu że jestem gruba, później już chyba było ok bo rodzina przestała mówić żebym schudła, ludzie też przestali komentować chociaż od czasu do czasu zdarzyło mi się usłyszeć że mam pyzatą buzię. W sumie tylko 2-3 razy usłyszałam, że szczupło wyglądam... A wiem że szczupła nie jestem więc to raczej szczere nie było. Do tego narzeczony teraz kazał mi schudnąć :(

Gość gość
jak to KAZAŁ ci schudnąć?!

Gość gość
Może źle się wyraziłam, ale powiedział że powinnam schudnąć bo kobieta nie może ważyć więcej od przeciętnego mężczyzny. On jest nieznacznie niższy ode mnie i faktycznie mniej waży. Kiedy się pokłóciliśmy, a ja próbowałam rękę do niego wyciągnąć pierwsza, powiedział "nie rozmawiam z grubymi osobami. Komentuje wygląd kobiet w tv przy mnie "ta jaka ładna, jakie duże piersi ma, zgrabna", to przykre jest

Gość gość
ja mam 171 cm i w biodrach jakies 104(figura gruszki0 więc dla was pewnie grubą swinia jestem.

Gość gość
Dla mnie nie, tutaj jest sporo zakompleksionych osob i szukaja tylko okazji zeby po kims pojechać,macie kobiece kształty raczej nie jesteście grube. A do autorki, kopnij tego faceta w d**e

Gość gość
co za idiota! Nie jesteś gruba tylko on jest zakompleksionym, chudym kurduplem! Jaki "facet" waży 60kg i jest taki niski? To jakiś pokurcz który próbuje leczyć swoje kompleksy ubliżając ci

Gość gość
TO NARZECZONY??? Pogoń go kobieto szybko...marny de.bil, bez kultury, cham...Będziesz przez niego płakać, będzie tylko gorszy. Powiedz mu, że przeciętny mężczyzna ma powyżej 175 cm i waży około 80 kg...i ma co najmniej maturę...NIE DAJ SIĘ...

Gość gość
Właśnie już mam coraz większe wątpliwości, widzę że na coraz więcej pozwala sobie :(