Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Do mam malutkich niejadków

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy martwi mnie moje dziecko. Ma 7 miesięcy urodził się szczupły 2.90 kg a 53 cm wzrostu. Od początku kp. W pierwszym miesiącu przybrał 1,5 kg. A potem to coraz mniej i mniej. I tak na chwilę obecną waży 6,45 kg. Dodam, że od początku piątego miesiąca po konsultacji z lekarzem zaczęłam go dokarmiać warzywami i owocami. Teraz ma już wprowadzone mięso. Ale problem w tym że nadal Malo przybiera i nie chce za bardzo jeść. Mleko mm też nie wchodzi. Zupki zjada mało. NP dziś zjadł tak: 5 rano mleczko z piersi 8 kaszka zbożowa około 150 ml. 11 chciałam podać serek biały z owocami. Nie chciał dostał pierś. 14 zupka z rybą 80ml. Więcej nie chciał zupki ale mleczko z piersi dopil. 17 chciałam dać mm. Nie chciał. Chciałam podać owoce. Nie chciał i piersi też nie chciał. 19 podałam kaszkę ryżową (zwykle zjada) dziś nie chciał. Wypil mleczko z piersi i ulal. Wiec raczej się najadł. W nocy wstanie pewnie o 0.00 zjeść mleczko z piersi i pośpi do 5. Jak zachęcić go do zjadania większych porcji? Moje mleko mu nie wystarcza a mm nie chce. Zupki też zjada Mało co robię nie tak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować