Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy autyzmu u 6 miesięcznego chlopczyka...

Polecane posty

Gość gość
Zauważyłam podobne zachowania u mojej córeczki wszystko zaczęło się po 2 dawce 6w1. twarz bez wyrazu, itd. Problemy neurologiczne także. Teraz ma 4 latka i autyzm . Szczepionki zabrały mi dziecko.

Gość gość
21.19 Bredzisz jak potłuczona. Nie masz wiedzy medycznej to się nie wypowiadaj.

Gość gość
Wygooglaj sobie w sieci Oczyszczacz energii Lee-Crocka, poczytaj a potem zamów na allegro. Bardzo pomaga na autyzm.

Gość nina7714
Diagnozę odnoście autyzmu można uzyskać w Psychomedic. Im wcześniej się tam zgłosimy się tam z dzieckiem, tym lepiej. Rejestracja jest telefoniczna pod nr 22 253 88 88.

Gość aabuenaa
grunt to dobra diagnoza, nie każdy objaw musi od razu oznaczać chorobę. Jesli jesteś z Warszawy to polecam wybrać się na konsultację do ośrodka logos na targówku ( osiedle zielone zacisze ). Mają tam bardzo dobrych specjalistów, którzy na pewno Was pokierują w przypadku potwierdzenia tej diagnozy.

Gość gość
Jeżeli ktoś jest z Wrocławia to polecam Sabinę Wronę, przyjmuje na Armii Krajowej. Jako jedyna nie zlekceważyła naszych obaw.

Gość gość
Nie no to moj na bank autystyk, bo kocha lampy, swiatelka i kreci koleczkami od samochodow... Przeciez to zwykla ciekawosc i poznawanie swiata.

Gość gość
14.14 Też tak myślałam, każdy robił ze mnie histeryczkę, każdy mi wmawiał, że samo przejdzie, że się nauczy. Ma autyzm, a ja mam do siebie pretensje, że przez słuchanie takich bzdur straciłam kilka miesięcy. Matka ma intuicję, lepsza histeryczka niż olewająca wszystko.