Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biznesmen1234

Jak zarobić, żeby się nie narobić.

Polecane posty

Gość Biznesmen1234

Witajcie wszyscy! Szukam osób zamożnych, odważnych, albo takich co maja dużo dobrych kontaktów. Poszukuę ludzi, którzy chcą osiągnąć coś w życiu. Dzialam w kilku biznesach internetowych i nawet fajnie mi to idzie. Na razie nie ma kokosów, ale mam nadzieję, że po Nowym Roku to się zmieni. Dlaczego? Bo zainwestowałem w nową Cryptowalutę. Tak jak kiedyś ludzie inwestowali w BitCoina. Mam nadzieje, że w tym przypadku też tak wyjdzie, że przy inwestycji 100$ bedzie można zostac milionerem. Poszukuję ludzi, którzy też chcieliby spróbować swoich sił w zarabianiu przez internet. Jeżeli macie takich znajomych, albo sami chcielibyście spróbować to odezwijcie się. Na pewno sie dogadamy!

Gość gość
Szukasz idiotow czy sam jestes idiota? Znajomosci i kontakty zdobywa sie samemu przez lata,przez przypadek,przez przyjazn,to cos najcenniejszego. Nic nie masz i szukasz frajerow. W glowce sie poprzewracalo. Marzy sie zostac milionerem. Do roboty baranie . Ryzyko ponos sam za swoje pieniadze i innych do tego nie mieszaj.

Gość gość
Frajer odkryl piramide finansowa ? Do robota ciulu. A nie zasmiecasz forum.

Gość gość
Nie macie pojecia o czym piszecie chłopaki ;) To nie jest żadna piramida finansowa. Widzę, że chyba dopiero co z gimnazjum wyszliście. Taki poziom sobą reprezentujecie. Jezeli nie masz nic innego do powiedzenia niż tylko obrazy i oszczerstwa to odpuść sobie.

Gość gość
Szukasz wspolnikow na kobiecym forum,biznesmenku? Mozdzek masz tak malutki ze w gimnazjach maja wieksze. Trzeba bylo zostac lekarzem i pracowac na zachodzie. Ale na lekarza masz za bardzo pusty łeb ? Biznesmenek sie znalazl .

Gość gość
Przeciez tutaj wiekszosc tych matolow jest po gimnazjum i jeszcze rodzice ich utrzymuja.

Gość gość
o wiele szybciej i skuteczniej można zarabiać cyklicznie Bitcoiny w systemach matrycowych. Zapraszam do wejścia w moją grupę. Link do rejestracji: https://www.btcinvestments.co.za/ref/1f3f617e2d Opłata wpisowa to tylko ok 8 zł czyli 0.002 btc i wystarczy zaprosić 2 soby pod siebie, potem leci samo i buduje się struktura w dół która daje naprawdę niezły cykliczny dochód pasywny ze zbudowanej swojej grupy ZAPRASZAM DO WYPRÓBOWANIA

Gość gość
Sposobów na zarobek, a w szczególności szybki, może być bardzo dużo. Nie warto jednak od razu nastawiać się na to, że zarobi się w wyjątkowo krótkim czasie prawdziwą górę pieniędzy, bo często takie myślenie najzwyczajniej w świecie mija się z celem. Nie od dziś bowiem wiadomo, że „bez pracy nie ma kołaczy”. Nie chodzi też o to, by się mocno przepracować i nic z tego nie mieć. Rozwinięcie tematu znajdziecie w artykule http://www.lista-firm.com.pl/blog/jak-szybko-zarobic

Gość Max

REKLAMA

Rozwiń dyskusję

Drzewko

jak szybko zarobić pieniądze

big-nick 31.05.10, 21:47

Proste, pewne sposoby zarobienia pieniędzy: ptc.like.pl/

pieniądze
pieniądze za darmo
jak szybko zarobić
jak szybko zarobić pieniądze
jak prosto zarobić
jak zarobić pieniądze
jak zarobic szybko pieniadze
jak zarobic przez internet
jak zarobić w internecie
jak zarobić

Odpowiedz Link

czytaj wygodnie posty

REKLAMA

Tylko najlepsze dyskusje! Polub nas 

Re: jak szybko zarobić pieniądze

big-nick 01.06.10, 17:57

Odpowiedz Link

zizi-2223 29.04.15, 10:28

Szybka kasa
ZARÓB 15 000 ZŁ W MIESIĄC !!!

Dostałem ostatnio maila od pewnego użytkownika allegro.
Przeczytałem go i nie żałuję, skorzystałem na tym.
Teraz daję taką możliwość Panu i kolejnym użytkownikom allegro.
Proszę poświęcić chwilkę i przeczytać maila!

Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł !! Zamykając ją wyrzucasz 15000 zł !!
Przeczytaj tą stronę do końca zajmnie Ci to kilka minut a gwarantuje, że nie pożałujesz !!
Nie zmarnuj swojej szansy !!!

Nie wierzysz ?

To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak !!!! Po pierwsze nie za nic bo wkład wynosi 5 zł po drug ie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie
20 - 30 minut jednorazowo np. dziś albo jutro!) Też nie wierzyłem ale się przekonałem! Zarobisz jak każdy kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w
okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświę ciłem 3 godzinki a n ie 30 minut! Opłacało się : )

Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki- najbo gatszy inwestorowi na ś w iecie, który w dodatku nie ma pracy i tak się rozeszło..... aż trafiło do
mnie i do ciebie!

Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od
ciebie! Moi znajomi już przestali narzekać na brak kasy, wciągnęli się jak zobaczyli na własne oczy , a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo
nawet znajomi czasami są nie ufni hehe teraz się z tego śmieją! Jak sobie przypomnę ich miny jak opowiadali o tym jak zajrzeli na konta!! Hehe. A
zresztą mi tez gęba opadła jak zobaczyłem konto! A teraz moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. A jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z
jednego in ternetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, sw oje
dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję, ze nakłonił
mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone- pracowały dla mnie- a nie ja na te
pieniądze!! Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000zl z każdej okazji. : )

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!

Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W
dodatku, jeśli jesteś nieś miały(a) to problem masz z głowy- bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek kto
trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogac ić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, ze każdy ma swoje piec minut to p o
prostu zrób k rok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej p rzyszłości!

To jest N AJTA ŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim KRÓTKIM czasie.

Ok. to zaczynamy bo się rozgadałem.

Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. Nie ważne ile masz lat. I na dodatek nie będziesz potrzebować
specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz przeglądał stron internetowych, nie będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery, lub SPAMować, nie
będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet ale nie k oniecznie)

- I około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

KROK I

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od sieb ie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 zł.
Jak mówi Robert T. Kiy osaki- "jeśl i nic nie zainwestujesz- nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestu jesz tym szybciej zaczniesz z ar abiać< br>z powiększającą się rzesza ludzi!! Wiec, jak NAJSZYBCIEJ przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą
(tytułem):

"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej"

Chcę, żebyś wiedział, że jest to po to aby UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!. To naprawdę proste!! Gdy wyślesz 5zl na pierwsze konto

z poniższej listy, to po prostu możesz już się szeroooko uśmiechnąć Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści!!
Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy

Oto obecna lista:

1. Nr konta: 06 1060 0076 0000 3070 0069 0418

2. Nr konta: 13 102 0 3088 0000 8602 0037 5857

3. Nr konta: 15 1140 2017 0000 4302 0532 9802

4. Nr konta: 87 1050 1487 1000 0023 1153 9437

5.Nr konta: 34 1050 1559 1000 0090 7858 6212

PAMIĘ TAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr. 1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx"
To ze w zględu na ochronę danych, a jeżeli dobr ze prze piszesz n umer konta to pieniądze i tak dojdą... !!!

KROK II

Gdy już przelejesz 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z dodatkową notką, To bardzo ważne !!!), następną rzeczą, którą musisz
zrobić to kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr 1. skasuj, przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu a na dole (na 5.
miejscu) dopisz swoje konto

NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ)

NIE BĄDZ ZACHŁANNY !!!

Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (kożystając z twojej skrzynki mailowej albo reklamować je na własnej stronie
WWW- ja tak zrobiłem), do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osbób to dobra liczba do wzbo gacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy
sposób w Internecie, przez co więcej ludz i to zobacz y i możesz więcej zarobić !!!

A teraz pora na dowody! POTRZEBUJESZ DOWODU? Tutaj są przykładowe 3 osoby (list a osób z adowolonyc h dostaniesz jutro!) oczywiście nie
są to wszystkie!!, które testowały ten program i które zainwestowały nic innego jak 5 zł. i 30 minut swojego czasu!

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których
mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły a jest jeszcze tydzień!! "

Tomasz Watorek , Warszawa

"Cześć. Tu Justyna! No cóż- co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie
zapomniałam o oca lej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje
konto po kilku tygodnia ch to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! było tam prawie 15000 złotych!!! I jak ja to te raz wydam tak szybko?
przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej Dziękuje jeszcze raz!!!!:*"

Justyna Toja n, Strzel ce Opolskie< br>

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na
początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie
zaje*istego kompa !!nareszcie !! Dzięki dzięki dzięki!! "

Ryszard Bodler, Gdańsk

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili- czytał to i się
zastanawiał!

A tutaj troszkę matematyki :

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą wiadomość w inny sposób) , bę dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by
zarobić poważne pieniądze! żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pienięd zy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak
długo będziesz wysyłać tą wiadomość do lud zi, którz y będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, ze średnio odpowi e na nie 25%
ludzi.
Alebądźmy bardziej pe symistyczn i i dajmy na to, ze tylko 12,5% dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer
konta przesunie się na 4 pozycje.

W ten czas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), wiec dalsze 1 000 maili
(25 x 40), podniosła twój numer na 3 pozycje.

Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osob(12.5% z 1000= 125),

Odpowiedz Link

big-nick 02.06.10, 21:34

Odpowiedz Link

big-nick 04.06.10, 02:09

Odpowiedz Link

Re: jak szybko zarobić pieniądze.

real.vici 08.06.10, 12:32

Zarabiaj bez klikania.
Surf bar wyświetlający reklamy. Nie klikasz, włączasz mały program wyświetlający
reklamy i przez cały czas kiedy pracuje zarabiasz 🙂
Sprawdź: pl.20dollars2surf.com/?ref=50469

Odpowiedz Link

Re: jak szybko zarobić pieniądze - Wypłata z Neo

neobux 16.06.10, 08:20

Zarabiaj z neo www.neobux.com/?rh=766963746F72733332
W 100% wypłacalny bux.
Sprawdź, oto wypłata:
i753.photobucket.com/albums/xx174/big_foto/payment/neobux_01.jpg

Odpowiedz Link

jm.gold 19.06.10, 07:28

Jak szybko zarobić?
Nowy świetny BUX

Twój klik - 0.02$
Klik poleconego 0.01$
Ilość reklam dziennie min 8
Minimum do wypłaty 1$ 😄

Czyli dziennie zarabiasz 0.16$
W ciągu tygodnia uzbierasz minimum!

Odpowiedz Link

big-nick 01.07.10, 13:06

Zainwestuj swoje kliki: forum.gazeta.pl/forum/f,97917,JM_Gold.html

Odpowiedz Link

neobux 05.07.10, 04:43

Prawdziwe pieniądze.
Dowód wypłaty: img535.imageshack.us/img535/2624/neobux001.jpg
Gdzie zarobić: makemoney.com.pl/

Odpowiedz Link

agentradio 10.07.10, 12:46

Tu puzz.biz.pl/?p=xtVmv25CuNvZ można wygrać drobną kasę 
układając puzzle - nic trudnego, inwestujesz tylko 1,22 zł. Można 
zgarnąć w zamian 100 - 200 zł

Odpowiedz Link

big-nick 17.08.10, 22:08

Więcej możliwości jak zarobić pieniądze jakzarobic.like.pl

Odpowiedz Link

Jak szybko zarobić pieniądze

sylwesterstodolski 12.03.11, 17:35

Hej, chcę Ci pokazać w jaki sposób możesz poprawić swoją sytuację finansową.
Zapraszam: czasnabiznes.co.cc/
Pozdrawiam. Sylwester Stodolski

Odpowiedz Link

kudosnetwork 06.11.11, 20:36

Chciałbym wam przedstawić sposób na zariabianie w sieci który jest dość prosty w swojej strukturze. Pomysł tego projektu narodził się w Wielkiej Brytani i jest co najwazniejsze jest skuteczny , natomiast zarobki są odzwierciedleniem twojego czsu lub też pomysłowości.

Chodzi mianowicie o projekt Kudos Network , jest to w pewien sposó zarabianie po przez MLM. Kudos to nowa strona bardzo zbliżona do bardziej znanego Freebiejeebies.Stawki są bardzo wysokie – Za każdego poleconego, który wypełni ofertę dostajemy aż 17 £, czyli ok. 70-80 zł!

Wszystkim man chodzi najbardziej o zarobki, świetnie to rozumiem przecież sam pisze to dla nich, wracając do rzeczy, ile mozna zarobić - sporo zależy to od ciebie
Zainteresowanych zapraszam na mojego blooga-
kudosnetworkbiznes.bloog.pl/
Znajdziecie tu szereg informacji związanych z tym projektem.

Odpowiedz Link

kudosnetwork 06.11.11, 20:37

Chciałbym wam przedstawić sposób na zariabianie w sieci który jest dość prosty w swojej strukturze. Pomysł tego projektu narodził się w Wielkiej Brytani i jest co najwazniejsze jest skuteczny , natomiast zarobki są odzwierciedleniem twojego czsu lub też pomysłowości.

Chodzi mianowicie o projekt Kudos Network , jest to w pewien sposó zarabianie po przez MLM. Kudos to nowa strona bardzo zbliżona do bardziej znanego Freebiejeebies.Stawki są bardzo wysokie – Za każdego poleconego, który wypełni ofertę dostajemy aż 17 £, czyli ok. 70-80 zł!

Wszystkim man chodzi najbardziej o zarobki, świetnie to rozumiem przecież sam pisze to dla nich, wracając do rzeczy, ile mozna zarobić - sporo zależy to od ciebie
Zainteresowanych zapraszam na mojego blooga-
kudosnetworkbiznes.bloog.pl/
Znajdziecie tu szereg informacji związanych z tym projektem.

Odpowiedz Link

gosiewski87 09.12.11, 23:38

Jak zarobić na facebooku?
Jest to możliwe i podam wam jeden ze sposobów na zaroki na facebooku.
Wysokość twoich zarobków zależy tylko od ciebie ,i od pracy jaką w to włożysz.
Jak dobrze wiesz w każdy e-biznes trzeba włożyć sporo pracy, tak samo jak i wtem o którym teraz chcę wam powiedzieć.
Rozchodzi wszystko się o strone ,,fan slave,, www.fanslave.net/ref.php?ref=159229 
Wszystko jest związane z klikaniem tzw. ,,lubię to,, dostajesz 0.2 euro za kliknięcie oraz promujesz swój ref-link. Ewentualnie jeżeli to ciebie interesuje możesz tez ,,zakupić,, fanów do swojej witryny na facebooku ,wszystko to znajdziesz na stronie .
Jak się zarejestrować na ,,fanslave,, ?
www.youtube.com/watch?v=CGm5BV4sL5E&feature=g-upl
A oto adres strony: www.fanslave.net/ref.php?ref=159229
Rejestracja w systemie jest dość łatwa i nie wymaga żadnych opłat. Oprócz Facebooka możesz zalogować sie na twitter.com . Zarabiąć możesz od zaraz .
Za to samo użytkowanie wymaga kilku wzkazówk :
-pamietaj o zintegrowaniu swojego adresu na facebooku z ,,fanslave,, ( Your Account - Facebook Overview - następnie po lewej stronie w rubryce zaloguj się na facebooka
- do systmu mogą przystąpić osoby które mają conajmiej 5 znajomych na facebooku
- po każdym kliknięciu w ,,lubię to,, lub też grupie przygotowanych dla ciebie znaczników pamiętaj o aktualizacji ( update ) - pamiętaj o tym to jest ważne , będziesz nabieżąco widział wzrost twojego konta. ( jeżeli nie znajdziesz przycisku ,,aktualzacja,, możesz również kliknąć w znacznik jest to kółko z zieloną strzałką pod wyrazem cash - na stronie się wszystkiego dowiesz )
- pamiętaj o regularnym odwiedzaniu , z czasem bedziesz dostawał więcej linków o wyszej stawce.
-promuj swój ref-link (Affiliate Program - your refLink)

W razie pytań: gosiewski1987@interia.pl

Odpowiedz Link

qwerty.abc 19.02.12, 17:07

Witam!
Na tej stronie przedstawie jak zarobic troszke pieniędzy w internecie do 1 sposobu nie trzeba mieć nawet 18 lat wystarczy 13 🙂

Jak Zarobić Kilka Tysięcy Złotych Inwestując tylko 5 
Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł! Zamykając ją wyrzucasz 15000 zł. tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądz
Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy!
To nie żaden żart! Wspólnie możemy zarobić dużą kaskę na „drobne" wydatki !!!
Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłam 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie!
Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie wyrzucisz tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałam o tym znajomym, wyśmiali mnie... A jednak wzięłam w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłam od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłam konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie doze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!
Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. NIE będziesz przeglądać stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),
- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!
Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na WWW.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku.
KROK 1 
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- jesli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz! . Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem):
Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej.
CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!
To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Oto obecna lista: 
1.Nr konta: 77 1090 1535 0000 0001 0924 6542
2.Nr.konta: 56 1140 2004 0000 3402 7340 7433
3.Nr konta: 29 7999 9995 0410 0074 5904 0001 
4.Nr konta: 06 1140 2004 0000 3902 5573 6337 
5.Nr konta: 50 1020 5558 1111 1660 1560 0067 

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!
KROK 2 
Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!
POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.
Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!
Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!
Justyna Tojan, Strzelce Opolskie 

Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!
Marcin Kosztyń, Białystok
Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał.
Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądzmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia.
Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40).
Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje.
Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście.
A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!
I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł).
Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś!
Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeśli się nie zdecydowałeś (as) jeszcze, nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZĘ!
Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł zaryzykować to nie dużo. Dlaczego w cudzysłowiu? Bo jeżeli zrobisz to co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko zyski!
Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie! Na pewno nie pożałujesz!
Osoby które bedą oszukiwały tzn. nie wpłacały 5 złotych , a wpisywały swoje numery kont będą uj

Odpowiedz Link

herkson 17.05.12, 15:15

rabunia89 19.05.12, 11:29

herkson 21.05.12, 14:34

tswitek 13.01.13, 09:47

ototrans 24.01.15, 23:58

ototrans 25.01.15, 00:01

yooasia1 01.08.12, 21:32

OD ADMINISTRATORA STRONY:

Witam. Jakiś czas temu przypadkiem trafiłem na bardzo ciekawy list, który znajduje się w całości poniżej. Bardzo spodobała mi się możliwość zarobienia pieniędzy praktycznie nic nie robiąc. Zastanowiło mnie jednak czy oby na pewno to działa i czy nie ma w tym jakiegoś "haczyka". Ale po przeczytaniu go przeanalizowałem system, w jakim działa cały eksperyment i doszedłem do wniosku, że to naprawdę ma sens!

Wszystko co zrobiłem to dokładnie to co pisze w liście, plus ta właśnie strona, a potem już tylko czekałem. Po trzech tygodniach na moim koncie znalazło się 625 zł. pochodzących z tego eksperymentu. Nie jest to oszałamiająca liczba, ale ta suma ciągle rośnie! I co najbardziej nieprawdopodobne, zarobiłem te pieniądze poświęcając dosłownie kilkadziesiąt minut i 5 zł.!

Moim zdaniem czasy, w których żyjemy zmieniły się diametralnie w sprawach finansowych i zmieniać będą się nadal. Ten eksperyment jest świetnym przykładem na to jak w niedalekiej przyszłości najbogatszymi będą stawali się tylko ludzie przedsiębiorczy i kreatywni. Więc jeśli uważasz, że to wszystko to tylko fikcja i że to tylko głupi żart, to znaczy, że już do końca życia będziesz pracował dla kogoś, narzekając że nic nigdy nie miałeś i lepiej nie marnuj swojego czasu na ten list! 

A oto właśnie ten list:

Cześć 🙂

Proste i skuteczne wystarczy trochę cierpliwości.
Przysięgam to działa, jak zaczniecie to będziecie jeszcze raz zaczynać. 

Przemyśl to logicznie. 

Zróbmy to, co w opisie a gwarantuje ze zarobicie kilka tysięcy nic nie ryzykując. 

ODE MNIE: 

PRZECZYTAJ, MYŚLĘ ŻE WARTO POŚWIĘCIC 10MIN, JA W TO WSZEDŁEM MÓWIĄC 5 ZETA TO LEDWO BROWAR W PUBIE, WIĘC NA PEWNO NIE ZBIEDNIEJĘ 🙂 BEZ RYZYKA NIE MA ZYSKU 🙂 MIŁEJ LEKTURY, JA PRZECZYTAŁEM 3 RAZY I SIĘ PRZEKONAŁEM. JEST TO DOSC CIEKAWE, JEDNAK CHYBA DLA LUDZI INTELIGENTNYCH I UCZCIWYCH, KTORZY SĄ W STANIE POJĄC CAŁĄ TĘ ZASADĘ - NA JAKIEJ WSZYSTKO SIĘ OPIERA.... 

WNIOSKI I UWAGI ODEMNIE.... 

Wczytując się w tekst zauważysz ze trzeba wpłacić 5 zeta, można pomyśleć... "A to ja będę sprytniejszy, i nie wpłacę tych 5 zł, zrobię jak mi karzą - ale po co płacić?" - jasne... Ale pomyśl, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie też tak pomyślą - a wówczas TOBIE nie będzie do śmiechu 🙂 więc myślę ze to w interesie każdego "oddać" tę piątkę 🙂 Przecież to serio nie pieniądz.....Pół paczki fajek...?? no halo.... 

Jeśli powiedzmy wpiszecie się na pierwsze miejsce to oczywiście wpłaci ktoś pieniądze od razu, ale ile osób nakłonisz? 10? 20? 50? I to tyle, oni cie wykasują z pierwszego miejsca i koniec. A jeśli zrobisz jak w instrukcji to nie będziesz u 10, 20 czy 50 osób bo tych osób znajomi i inni i kolejnych i kolejnych znajomi i inne osoby którzy jak w drzewie genealogicznym rozprzestrzenią cię w bardzo wielkiej liczbie itd. A taka nastąpi jak będziesz na pierwszym miejscu (przesunięty przez innych). Wiec wpisz się na koniec listy a pierwszą kasujesz. 

Pisząc to - wpłaciłem już 5 zł dla innego użytkownika i mam nadzieję że lecąc tym systemem nikt nie będzie kantował i wszyscy zyskamy 🙂

Wniosek nr dwa:) jeśli system się okaże sprawny.... - to nic nie stoi na przeszkodzie aby kontynuować go kilkakrotnie 

WIĘC DO DZIEŁA, NIE ŻEBYM NAMAWIAŁ - ALE POCZYTAJ 🙂 - TO MA RACJĘ BYTU, SENS I LOGIKĘ - JEŚLI NIKT NIE BĘDZIE KANTOWAŁ 🙂

Witam. 
Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz!!! 
Nie zmarnuj swojej szansy!!! 
Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!! 

TO NIE ŻADEN ŻART!!! GDYBY LUDZIE NAPRAWDĘ ZROBILI TAK JAK JEST NAPISANE BYŁOBY PIĘKNIE, ALE NIESTETY WIĘKSZOŚĆ UWAŻA ZE TO ŻART, ALE PROSZĘ WZIĄĆ TO NA LOGIKĘ.... NA ZDROWY ROZUM.... 

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro !) 
Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 2135 zł w niecały tydzień - 30 minut! Opłacało się.) 

Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tę stronę i wróć kiedy będziesz miał czas : ) 

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować - to zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nie ufni. He, teraz się z tego śmieje.... Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z resztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie! 

Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tę wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze (kurcze-jakie pieniądze, 5 zeta to browar w knajpie..) po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. 

Teraz udowodnię Ci, że jest to LEGALNY BIZNES!!! 

Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! 

To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! 

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. 

OK to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebował specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonił, klikał, lub SPAMował, NIE będziesz także płacił za reklamy itp. 

Wszystko czego potrzebujesz to: 
- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale niekoniecznie), 
- Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? 
Proponuje ci Dominet Bank.

KROK 1 

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! 

Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. 
Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". 

Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! 

Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe, nazwę odbiorcy wpisz: xxx a jako Tytuł wpisz: " pieniądze z sieci " 

CHCE, ŻEBYS WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! 

To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:) Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. 

Oto obecna lista: 

1. Nr konta: 38 1050 1722 1000 0090 4322 6324

2. Nr konta: 84 1050 1722 1000 0090 7909 6872

3. Nr konta: 46 1140 2004 0000 3302 7265 1935

4. Nr konta: 75 1050 1722 1000 0090 7876 7234

5. Nr konta : 64 1140 2004 0000 3402 5427 8501

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" 
(ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą...) 

KROK 2 

Gdy już przel

Odpowiedz Link

yooasia1 01.08.12, 21:33

kimi1112 03.10.12, 19:01

Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz!!! 
Nie zmarnuj swojej szansy!!! 
Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!! 

Cześć 🙂

Proste i skuteczne wystarczy trochę cierpliwości.
Przysięgam to działa, jak zaczniecie to będziecie jeszcze raz zaczynać. 

Przemyśl to logicznie. 

Zróbmy to, co w opisie a gwarantuje ze zarobicie kilka tysięcy nic nie ryzykując. 

ODE MNIE: 

PRZECZYTAJ, MYŚLĘ ŻE WARTO POŚWIĘCIC 10MIN, JA W TO WSZEDŁEM MÓWIĄC 5 ZETA TO LEDWO BROWAR W PUBIE, WIĘC NA PEWNO NIE ZBIEDNIEJĘ 🙂 BEZ RYZYKA NIE MA ZYSKU 🙂 MIŁEJ LEKTURY, JA PRZECZYTAŁEM 3 RAZY I SIĘ PRZEKONAŁEM. JEST TO DOSC CIEKAWE, JEDNAK CHYBA DLA LUDZI INTELIGENTNYCH I UCZCIWYCH, KTORZY SĄ W STANIE POJĄC CAŁĄ TĘ ZASADĘ - NA JAKIEJ WSZYSTKO SIĘ OPIERA.... 

WNIOSKI I UWAGI ODEMNIE.... 

Wczytując się w tekst zauważysz ze trzeba wpłacić 5 zeta, można pomyśleć... "A to ja będę sprytniejszy, i nie wpłacę tych 5 zł, zrobię jak mi karzą - ale po co płacić?" - jasne... Ale pomyśl, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie też tak pomyślą - a wówczas TOBIE nie będzie do śmiechu 🙂 więc myślę ze to w interesie każdego "oddać" tę piątkę 🙂 Przecież to serio nie pieniądz.....Pół paczki fajek...?? no halo.... 

Jeśli powiedzmy wpiszecie się na pierwsze miejsce to oczywiście wpłaci ktoś pieniądze od razu, ale ile osób nakłonisz? 10? 20? 50? I to tyle, oni cie wykasują z pierwszego miejsca i koniec. A jeśli zrobisz jak w instrukcji to nie będziesz u 10, 20 czy 50 osób bo tych osób znajomi i inni i kolejnych i kolejnych znajomi i inne osoby którzy jak w drzewie genealogicznym rozprzestrzenią cię w bardzo wielkiej liczbie itd. A taka nastąpi jak będziesz na pierwszym miejscu (przesunięty przez innych). Wiec wpisz się na koniec listy a pierwszą kasujesz. 

Pisząc to - wpłaciłem już 5 zł dla innego użytkownika i mam nadzieję że lecąc tym systemem nikt nie będzie kantował i wszyscy zyskamy 🙂

Wniosek nr dwa:) jeśli system się okaże sprawny.... - to nic nie stoi na przeszkodzie aby kontynuować go kilkakrotnie 

WIĘC DO DZIEŁA, NIE ŻEBYM NAMAWIAŁ - ALE POCZYTAJ 🙂 - TO MA RACJĘ BYTU, SENS I LOGIKĘ - JEŚLI NIKT NIE BĘDZIE KANTOWAŁ 🙂

Witam. 

TO NIE ŻADEN ŻART!!! GDYBY LUDZIE NAPRAWDĘ ZROBILI TAK JAK JEST NAPISANE BYŁOBY PIĘKNIE, ALE NIESTETY WIĘKSZOŚĆ UWAŻA ZE TO ŻART, ALE PROSZĘ WZIĄĆ TO NA LOGIKĘ.... NA ZDROWY ROZUM.... 

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro !) 
Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 2135 zł w niecały tydzień - 30 minut! Opłacało się.) 

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować - to zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nie ufni. He, teraz się z tego śmieje.... Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z resztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie! 

Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tę wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze (kurcze-jakie pieniądze, 5 zeta to browar w knajpie..) po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. 

To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! 

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. 

OK to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebował specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonił, klikał, lub SPAMował, NIE będziesz także płacił za reklamy itp. 

Wszystko czego potrzebujesz to: 
- Konto w banku , 
- Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku.

KROK 1 

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! 

Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. 
Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". 

Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! 

Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe, nazwę odbiorcy wpisz: xxx a jako Tytuł wpisz: " pieniądze z sieci " 

CHCE, ŻEBYS WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! 

To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:) Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. 

Oto obecna lista: 

1. Nr konta: 38 1050 1722 1000 0090 4322 6324

2. Nr konta: 84 1050 1722 1000 0090 7909 6872

3. Nr konta: 46 1140 2004 0000 3302 7265 1935

4. Nr konta: 75 1050 1722 1000 0090 7876 7234

5. Nr konta: 03 1140 2004 0000 3902 3821 6154

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" 
(ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą...) 

KROK 2 

Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy następną rzeczą..., którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego). 

Później konto nr.1 skasuj , a na sam dół dopisz SWOJE KONTO w ten sposób będzie znów 5 kont, 
a każdy przesunie się o jedno oczko w górę, przenumeruj je na koniec od góry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie się tak że pod nr 5 jest twój nr konta. 

NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ 
NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!! 

Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej skrzynki mailowej albo reklamując na swojej stronie WWW) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!! 

A tutaj troszkę matematyki: 

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tę wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. 

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). 

Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje . Wówczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). 

Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. 

Z tych 1000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili 

(125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. 

A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób , które się udziela (12.5% z 5000=625), 
więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!!! 

I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3125). 

A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu!!! Więc dostaniesz: 15 625 złotych!!! (3125 x 5zł)

Odpowiedz Link

megaprofit 14.12.12, 16:40

tswitek 13.01.13, 09:50

JA TEŻ MOGĘ PODZIELIĆ SIĘ MOJĄ METODĄ kontokredyt.systempartnerski.pl/e/lead/714/

Witam!

JA TEZ MOGE PODZIELIC SIE MOIM SPOSObEM NA ZAROBIENIE DUŻYcH PIENIĘDZY W ZAŁĄCZNIKU DOWOD NA TO:)
kontokredyt.systempartnerski.pl/e/lead/714/ EZ WŁASNEJ WWW

Opis

Program polega na pozyskiwaniu nowych Wydawców do Systemu Partnerskiego Bankier.pl. Aby otrzymać wynagrodzenie, potencjalny użytkownik musi przejść na stronę Systemu Partnerskiego za pośrednictwem linka tekstowego Partnera lub kreacji reklamowej, a następnie zarejestrować się w programie w przeciągu 90 dni od kliknięcia. Jeżeli pozyskany użytkownik w ciągu 3 miesięcy od rejestracji zgromadzi minimum 200 zł, Partner otrzyma wynagrodzenie w wysokości 50 zł.
Warunki

Zasady promowania kampanii:
- kampania może być promowana jedynie na zgłoszonych i zaakceptowanych przez Bankier.pl stronach www,
- wydawcy mogą w kampanii używać wyłącznie takich form reklamowych i kodów zliczających, które wcześniej zostały udostępnione w SP Bankier.pl,
- zabroniona jest jakakolwiek ingerencja i modyfikacja kreacji reklamowych i kodów zliczających,
- zabrania się prowadzenia kampanii w wyszukiwarkach internetowych, w których hasła będą w jakikolwiek sposób związane z nazwą programu: System Partnerski Bankier.pl oraz/lub sieć afiliacyjna,
- każdy wydawca może być tylko raz polecony do programu w trakcie jego trwania,
- nie można promować programu w sposób, który służy jakimkolwiek czynom zabronionym, w tym również sprzecznym z Regulaminem Systemu Partnerskiego Bankier.pl - tacy wydawcy będą usuwani z kampanii oraz mogą zostać usunięci z Systemu Partnerskiego Bankier.pl,
- Grupa Allegro Sp. z o.o. jako organizator Systemu Partnerskiego Bankier.pl zastrzega sobie prawo do zmian zasad rozliczania z wydawcami oraz/lub zmian stawek wynagrodzenia, o czym wcześniej poinformuje wydawców
PO ZALOGWANIU SŁUZE POMOCĄ NA MEILA
TO MOJE ZAROBKI ZA POSZCZEGULNE M-CE
Lista wygenerowanych rachunków

Wynagrodzenie (brutto)

Kwota przelewu (netto)

Data przelewu 

1 5003.00 5003.00 2012-12-19
2 4437.36 4437.36 2012-11-23
3 3261.00 3261.00 2012-10-19
4 150.00 150.00 2012-10-02
5 3063.00 3063.00 2012-09-24
6 1626.41 1626.41 2012-08-21
7 1869.00 1869.00 2012-07-23
8 1963.00 1963.00 2012-06-28
9 912.97 912.97 2012-05-23
10 994.38 994.38 2012-04-27

Odpowiedz Link

alicjale 28.01.13, 16:18

czy próbowaliście zarabiać przez shotme.tv lub liveshow.pl? Jestem kobietą i mam z tego fajne pieniądze.

Odpowiedz Link

supertak 10.01.15, 20:28

xajkx 26.04.13, 09:05

Jest to strona która zajmuje sie handlem na forexie. Po rejestracji otrzymujesz 100 $ na start i tylko czekasz az Twoje pieniądze beda rosly czasami wiecej czasami mniej. Tymi pieniedzmi operuja brokerzy na forexie. Pamietaj rejestracja Cie nic nie kosztuje nie musisz nic wplacac!!!!!!! Oto link:
prelaunchx.com/x/xajkx

Odpowiedz Link

mmat17 29.07.13, 14:58

jeżeli ktoś chce naprawdę rozmawiać o realnych sposobach proponuję sprzedaż produktów kosmetycznych - zarabiasz 30% na każdym produkcie; do tego w kolejnych miesiącach współpracy rabat na produkty z firmy co pozwala zarabiać 100% na pewnej części produktów, jest to zupełnie realny sposób prze ze mnie sprawdzony który działa, w kolejnych miesiącach klienci sami proszą o produkty - więc dzieje się to samoistnie, jedynie na początku wystarczy się zareklamować.
W razie zainteresowania służę pomocą : mmat17@o2.pl

Odpowiedz Link

Zawsze najlepiej sprzedaje się erotyka

pandupa 10.11.13, 02:26

Wystarczy wziąć przykład z takiej stron: seks-kamerki.com czy got2be.pl

Odpowiedz Link

kris.1985 20.12.13, 12:51

Szybki Zysk 
Szybki Zysk - Jak zarobić 15 000 zł inwestując 5 zł i chwilę wolnego czasu? 

Naprawdę warto to przeczytać! 
Czytając ten tekst poświęcasz tylko kilka minut czasu, a zyskujesz bardzo wiele. Możesz całkowicie zmienić swoje życie, a to przecież tylko kilka minut! 

Poniższy tekst stanowi treść ogłoszenia które przeczytałem i skopiowałem, ale na początek przekażę Ci parę słów od siebie. 

Kiedyś w latach 60-70 ludzie działając analogicznie jak to jest opisane poniżej przesyłali sobie dla zabawy setki widokówek. Wiele ludzi podostawało setki widokówek od nieznanych sobie osób. Wtedy nie robili tego dla kasy tylko dla przyjemności. Ale to działało. 

W latach 90 ludzie przesyłali sobie przekazami pocztowymi pieniądze na zasadach analogicznych do podanych niżej i znam osoby które wtedy dostały dużą kasę od nieznanych sobie osób. 
Tylko wtedy trzeba było wysłać dużo więcej pieniędzy i odkupić od znajomego listę osób, którym trzeba było tę kasę wysłać. Ale to działało. 

Teraz przekazuję ci informację jak otrzymać pieniądze inwestując naprawdę drobną kasę. Zrobisz to dla zabawy a otrzymasz pieniądze, a to już nie jest zabawa! 

Są tylko dwie zasady by to działało : 
1. Trzeba w to uwierzyć i zrobić tak jak zostało opisane poniżej. 
2. Każdy kto przeczyta poniższy tekst musi podporządkować się temu co zostało napisane. 

Internet daje teraz takie możliwości że w opisane poniżej działa niemoże włączyć się nieograniczona ilość ludzi, którzy nigdy nie mieli okazji się poznać i w tym jest powodzenie całej zabawy. 

A teraz treść ogłoszenia : 

Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł. 

Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy! 

Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać! 

To nie żaden żart! 

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł, po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Robert T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! 

Opowiem jakie to łatwe i proste ( tak proste że aż GENIALNE!), ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytaćzapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : ) 

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie"wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Teraz się z tego śmieję. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze,dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to, by włożone - pracowały dla mnie -a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. 

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku,jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzy ma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! 

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie.OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. Ina dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić,klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: 

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), 

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na WWW.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. (mbank.pl) 

KROK 1 
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszę ludzi! Tak więc, przelej5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą(tytułem): 

"Chcę się przyłączyć. Dzięki!" 

CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! 

To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć : ). Nie wiem czy wiesz,ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. 

Oto obecna lista: 

1. Nr konta: 50 1500 1719 1017 1009 9248 0000 

2. Nr konta: 20 1500 1807 1018 0020 5289 0000 

3. Nr konta: 87 1940 1076 5364 1201 0000 0000 

4.Nr konta: 36 1140 2004 0000 3502 5652 9550 
5.Nr konta: 59 1320 1537 0493 2422 3000 0000 
PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych i zachowanie anonimowości osób biorących udział w tej zabawie ; ), a w tytule wpisz "Chcę się przyłączyć. Dzięki!". Jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! 

KROK 2 
Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejsc u listy, następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony(tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) DOPISZ SWOJE KONTO przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu.NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po toby wyssać ten cały tekst ponownie korzystając z twojej książki mailowej(albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! 

Teraz już wiesz, że numer konta który znajduje się na 1. pozycji należy do zupełnie nieznanej mi osoby, a mimo to, namawiam Ciebie i każdą inną osobę odwiedzającą tą stronę, żeby na nie wpłaciła. Dlaczego to robię?!Bo inni zrobią dokładnie to samo, kiedy moje konto znajdzie się na1miejscu, tylko będzie ich wtedy kilkanaście tysięcy!!! 
Dokładnie na tym to polega! 

POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby,oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. 

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierac 15tys ale 9tys

Odpowiedz Link

kris.1985 20.12.13, 19:17

Szybki Zysk 
Szybki Zysk - Jak zarobić 15 000 zł inwestując 5 zł i chwilę wolnego czasu? 

Naprawdę warto to przeczytać! 
Czytając ten tekst poświęcasz tylko kilka minut czasu, a zyskujesz bardzo wiele. Możesz całkowicie zmienić swoje życie, a to przecież tylko kilka minut! 

Poniższy tekst stanowi treść ogłoszenia które przeczytałem i skopiowałem, ale na początek przekażę Ci parę słów od siebie. 

Kiedyś w latach 60-70 ludzie działając analogicznie jak to jest opisane poniżej przesyłali sobie dla zabawy setki widokówek. Wiele ludzi podostawało setki widokówek od nieznanych sobie osób. Wtedy nie robili tego dla kasy tylko dla przyjemności. Ale to działało. 

W latach 90 ludzie przesyłali sobie przekazami pocztowymi pieniądze na zasadach analogicznych do podanych niżej i znam osoby które wtedy dostały dużą kasę od nieznanych sobie osób. 
Tylko wtedy trzeba było wysłać dużo więcej pieniędzy i odkupić od znajomego listę osób, którym trzeba było tę kasę wysłać. Ale to działało. 

Teraz przekazuję ci informację jak otrzymać pieniądze inwestując naprawdę drobną kasę. Zrobisz to dla zabawy a otrzymasz pieniądze, a to już nie jest zabawa! 

Są tylko dwie zasady by to działało : 
1. Trzeba w to uwierzyć i zrobić tak jak zostało opisane poniżej. 
2. Każdy kto przeczyta poniższy tekst musi podporządkować się temu co zostało napisane. 

Internet daje teraz takie możliwości że w opisane poniżej działa niemoże włączyć się nieograniczona ilość ludzi, którzy nigdy nie mieli okazji się poznać i w tym jest powodzenie całej zabawy. 

A teraz treść ogłoszenia : 

Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł. 

Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać! 

To nie żaden żart! 

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł, po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Robert T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! 

Opowiem jakie to łatwe i proste ( tak proste że aż GENIALNE!), ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytaćzapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : ) 

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie"wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Teraz się z tego śmieję. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze,dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to, by włożone - pracowały dla mnie -a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. 

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku,jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzy ma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! 

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie.OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. Ina dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić,klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: 

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na WWW.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. (mbank.pl) 

KROK 1 
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszę ludzi! Tak więc, przelej5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą(tytułem): 

"Chcę się przyłączyć. Dzięki!" 

CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! 

To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć : ). Nie wiem czy wiesz,ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. 

Oto obecna lista: 

1. Nr konta: 50 1500 1719 1017 1009 9248 0000 

2. Nr konta: 20 1500 1807 1018 0020 5289 0000 

3. Nr konta: 87 1940 1076 5364 1201 0000 0000 

4.Nr konta: 36 1140 2004 0000 3502 5652 9550 
5.Nr konta: 59 1320 1537 0493 2422 3000 0000 
PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych i zachowanie anonimowości osób biorących udział w tej zabawie ; ), a w tytule wpisz "Chcę się przyłączyć. Dzięki!". Jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! 

KROK 2 
Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejsc u listy, następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony(tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) DOPISZ SWOJE KONTO przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu.NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po toby wyssać ten cały tekst ponownie korzystając z twojej książki mailowej(albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! 

Teraz już wiesz, że numer konta który znajduje się na 1. pozycji należy do zupełnie nieznanej mi osoby, a mimo to, namawiam Ciebie i każdą inną osobę odwiedzającą tą stronę, żeby na nie wpłaciła. Dlaczego to robię?!Bo inni zrobią dokładnie to samo, kiedy moje konto znajdzie się na1miejscu, tylko będzie ich wtedy kilkanaście tysięcy!!! 
Dokładnie na tym to polega! 

POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby,oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. 

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierac 15tys ale 9tys

Odpowiedz Link

piotrrek091175 13.01.14, 00:20

Tylko najlepsze dyskusje! Polub nas 

1 2 następne »

Drzewko

Najnowsze z forum jak zarobic ?

Zarabiaj w domu za darmo w sprawdzony sposób (4)

zarabiaj zarabiaj !!! (10)

Szybki zarobek bez wychodzenia z domu (8)

JAK SZYBKO ZAROBIĆ PRZEZ INTERNET!! SPRAWDZONE!! (97)

Kasa z internetu - kilka prostych sposobów.(14)

uczciwa kasa bez wychodzenia z domu (11)

zarabiaj 200 zł dziennie!! (10)

Ostatnio odwiedzane wątki

jak szybko zarobić pieniądze (82)

Wyczyść

Popularne wątki

Martwi mnie, że synek woli męża. Wiem, że to niedojrzałe i głupie z mojej strony

Forum: Niemowlę

Czy mogę pozwolić 10-latkowi na przeczytanie 6 części Harrego Pottera?

Forum: Starsze dziecko

To, co zobaczyłam na szkolnej wycieczce mnie przeraziło. Skąd dzieciaki mają tak drogie rzeczy?

Forum: emama

Patologiczne pochodzenie - ukrywać czy nie? Ja uważam, że człowiek powinien być autentyczny

Forum: emama

Znacie może jakieś tytuły piosenek, w których występują imiona? Piszcie!

Forum: Wszystko o imionach

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.

Copyright Agora SA

Prywatność

Zgłoś błąd

Pełna wersja

zizi-222329.04.15, 10:28

Szybka kasa
ZARÓB 15 000 ZŁ W MIESIĄC !!!

Dostałem ostatnio maila od pewnego użytkownika allegro.
Przeczytałem go i nie żałuję, skorzystałem na tym.
Teraz daję taką możliwość Panu i kolejnym użytkownikom allegro.
Proszę poświęcić chwilkę i przeczytać maila!

Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł !! Zamykając ją wyrzucasz 15000 zł !!
Przeczytaj tą stronę do końca zajmnie Ci to kilka minut a gwarantuje, że nie pożałujesz !!
Nie zmarnuj swojej szansy !!!

Nie wierzysz ?

To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak !!!! Po pierwsze nie za nic bo wkład wynosi 5 zł po drug ie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie
20 - 30 minut jednorazowo np. dziś albo jutro!) Też nie wierzyłem ale się przekonałem! Zarobisz jak każdy kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w
okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświę ciłem 3 godzinki a n ie 30 minut! Opłacało się : )

Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki- najbo gatszy inwestorowi na ś w iecie, który w dodatku nie ma pracy i tak się rozeszło..... aż trafiło do
mnie i do ciebie!

Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od
ciebie! Moi znajomi już przestali narzekać na brak kasy, wciągnęli się jak zobaczyli na własne oczy , a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo
nawet znajomi czasami są nie ufni hehe teraz się z tego śmieją! Jak sobie przypomnę ich miny jak opowiadali o tym jak zajrzeli na konta!! Hehe. A
zresztą mi tez gęba opadła jak zobaczyłem konto! A teraz moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. A jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z
jednego in ternetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, sw oje
dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję, ze nakłonił
mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone- pracowały dla mnie- a nie ja na te
pieniądze!! Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000zl z każdej okazji. : )

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!

Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W
dodatku, jeśli jesteś nieś miały(a) to problem masz z głowy- bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek kto
trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogac ić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, ze każdy ma swoje piec minut to p o
prostu zrób k rok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej p rzyszłości!

To jest N AJTA ŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim KRÓTKIM czasie.

Ok. to zaczynamy bo się rozgadałem.

Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. Nie ważne ile masz lat. I na dodatek nie będziesz potrzebować
specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz przeglądał stron internetowych, nie będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery, lub SPAMować, nie
będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet ale nie k oniecznie)

- I około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

KROK I

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od sieb ie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 zł.
Jak mówi Robert T. Kiy osaki- "jeśl i nic nie zainwestujesz- nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestu jesz tym szybciej zaczniesz z ar abiać< br>z powiększającą się rzesza ludzi!! Wiec, jak NAJSZYBCIEJ przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą
(tytułem):

"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej"

Chcę, żebyś wiedział, że jest to po to aby UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!. To naprawdę proste!! Gdy wyślesz 5zl na pierwsze konto

z poniższej listy, to po prostu możesz już się szeroooko uśmiechnąć Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści!!
Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy

Oto obecna lista:

1. Nr konta: 06 1060 0076 0000 3070 0069 0418

2. Nr konta: 13 102 0 3088 0000 8602 0037 5857

3. Nr konta: 15 1140 2017 0000 4302 0532 9802

4. Nr konta: 87 1050 1487 1000 0023 1153 9437

5.Nr konta: 34 1050 1559 1000 0090 7858 6212

PAMIĘ TAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr. 1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx"
To ze w zględu na ochronę danych, a jeżeli dobr ze prze piszesz n umer konta to pieniądze i tak dojdą... !!!

KROK II

Gdy już przelejesz 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z dodatkową notką, To bardzo ważne !!!), następną rzeczą, którą musisz
zrobić to kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr 1. skasuj, przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu a na dole (na 5.
miejscu) dopisz swoje konto

NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ)

NIE BĄDZ ZACHŁANNY !!!

Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (kożystając z twojej skrzynki mailowej albo reklamować je na własnej stronie
WWW- ja tak zrobiłem), do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osbób to dobra liczba do wzbo gacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy
sposób w Internecie, przez co więcej ludz i to zobacz y i możesz więcej zarobić !!!

A teraz pora na dowody! POTRZEBUJESZ DOWODU? Tutaj są przykładowe 3 osoby (list a osób z adowolonyc h dostaniesz jutro!) oczywiście nie
są to wszystkie!!, które testowały ten program i które zainwestowały nic innego jak 5 zł. i 30 minut swojego czasu!

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których
mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły a jest jeszcze tydzień!! "

"Cześć. Tu Justyna! No cóż- co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie
zapomniałam o oca lej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje
konto po kilku tygodnia ch to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! było tam prawie 15000 złotych!!! I jak ja to te raz wydam tak szybko?
przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej Dziękuje jeszcze raz!!!!:*"

Justyna Toja n, Strzel ce Opolskie< br>

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na
początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie
zaje*istego kompa !!nareszcie !! Dzięki dzięki dzięki!! "

Ryszard Bodler, Gdańsk

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili- czytał to i się
zastanawiał!

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą wiadomość w inny sposób) , bę dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by
zarobić poważne pieniądze! żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pienięd zy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak
długo będziesz wysyłać tą wiadomość do lud zi, którz y będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, ze średnio odpowi e na nie 25%
ludzi.
Alebądźmy bardziej pe symistyczn i i dajmy na to, ze tylko 12,5% dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer
konta przesunie się na 4 pozycje.

W ten czas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), wiec dalsze 1 000 maili
(25 x 40), podniosła twój numer na 3 pozycje.

Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osob(12.5% z 1000= 125),

OdpowiedzZgłoś

REKLAMA

< PoprzedniNastępny >

Gość gość

Partnerów biznesowych szuka sie latami jest to więź (rodzinna) nie można kusić ludzi samym pieniądzem.

Gość ewa333

Praca dodatkowa zdalna 5000euro/miesiecznie
pracujesz na inwestycjach w bitcoin
wystarczy 1 do 2 godzinny dziennie
zapisz się tu systemzarabiania.pl

oddzwonię do Ciebie i przedstawię ofertę co i jak