Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

23 lata zerowe (zerowe) relacje z kobietami ???

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego? ? Z jednej strony żadna go nie chciała. Do szkoły średniej w dodatku nie przyznwał się do swojej orientacji w podstawówce założyłem się z kilkoma osobami i klasy(kolegami i koleżanka mniej więcej do okresu dojrzewania miałem koleżanki ) że nigdy nigdy nie będę miał dziewczyny wiem to głupie bo ja to serio potraktowałem poważnie i udawałem że jestem aseksualny gdy w gimnazjum koledzy klepki dziewczyny w pupę ja tylko stałem i się patrzyłe. Dopiero w technikum gdy miałem już inną klasę (podstawówka i gimnazjum te same osoby mała miejscowość ) Lecz gdy poszłam do technikum okazało się że nie potrafię tyle lat nawet nie rozmawiałem z dziewczynami że coś stało mi się z psychiką więc nowe kokeżanki szybko zrozumiały że jestem jakiś inny. Z roku na rok było coraz gorziedzy czasie uzależniłem się od masturbacji stałem się bardzo nerwowy i drażliwy (co poważnie {poważnie} odbiło się na moim zdrowiu) gdy kupiłem sobie nowe ciuchy i jakaś koleżanką powiedziała mi że dobrze w nich wyglądam miałem wrażenie że się że mnie nabija. Teraz już prawie się nie masturbuje od marca robiłem to może raz ale z mją psychiką jest coraz gorzej . Chodzę do psychologa lecz to nic nie daje mówi mi że powinienem sobie znalesć dziewczynę i otworzyć się na relacje z innymi ludźmi. Moje zalety to Całkiem nieźle gotuje Jestem miły uczyny ,ale nie cierpię gdy ktoś próbuje mną sterować Pew nie jeszcze jakieś mam lecz sam nie wiem Wady Nie umiem się uśmiechać Wstydzę się dobrze ubrać o fryzurze już nie wspmnie

Gość gość
może nie jestes dupkiem? żeby miec dziewczyne to trzeba być skurfielem

Gość gość
Ja nawet sam już nie wiem czy chce mieć dziewczynę ale chciałbym chociaż jeden raz sprobowa jak to jest