Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie ile jest prawdy w snach?

Polecane posty

Gość gość

Mój kolega zmarl tydzień temu.Dziś mi się śnił Zapytałam jak się czuje.Byłam przybita. On był taki radosny ,powiedzial mi, że przejście (smierc) nie bylo takie straszne jak myslal, a teraz już jest szczęśliwy.Boże aż mi się humor poprawił.Za to dziadek śnił mi się przez długi czas, był zły i smutny.Czy to moja wyobraźnia i myśli przelozyly się na sen czy on naprawdę mnie odwiedził?Duzo osob mówi że zmarli przychodzą...ja to w nie wierzę , chocbym chciala .. może mnie przekonacie?

Gość gość
Ja myślę iż sny zdradzają nasze myśli, lęki, potrzeby czy niepewność. Myślę iż wszystko co się śni jest przejawem naszej nieświadomości, czegoś co spychamy na boczny tor. Sama miewam dziwne sny.

Gość gość
zmarli przychodzą i proszą o modlitwę, pomódl się za nich

Gość gość
No ja wlasnie mam tak samo, czasami mysle o czyms ( a mam bujną wyobraźnię ) i potem mam dziwne sny. Ciekawe czy da się odróżnić takie sny od odwiedzin jezeli świadomość istnieje po śmierci...

Gość gość
a jak czesto miewacie sny erotyczke zakonczone samie wiecie czym/

Gość gość
Przez ostatni tydzień modlilam się za niego

Gość gość
dziadek śnił się smutny bo jest w czyśćcu i cierpi . A ten chłopak jest szczęśliwy bo widzi jasność królestwa bożego i już nie cierpi .

Gość gość
jaki masz znak z zodiaku ryby?

Gość gość
Ile miał lat ten kolega?

Gość gość
100 % prawdy !

Gość gość
Autorko, czasem sny to czysta prawda a czasem czysty stek bzdur, to bardzo gleboki temat. Za malo danych technicznych :) by cos wiecej napisac ale na moje oko to raczej prawda. Sny nie zawsze sa odzwierciedleniem strachu i mysli ale tak... czesto , wiem. Kolega kontaktuje sie z Toba bo byc moze inni-rodzina, nie sa tak "otwarci"na druga strone jak Ty. Ktos wczesniej pytal czy jestes spod znaku ryb, osobiscie nie wierze w horoskopy ale jedno przyznac musze w tym miejscu- ryby maja troche roznych dziwnych zdolnosci, czesto takich ktorych same do konca nie rozumieja. Swiadome tych zdolnosci moga byc tylko pod warunkiem, jesli pierwszych symtomow nie zmiota pod dywan tylko przynajmniej sie nad nimi zastanowia. Rybka ;)

Gość gość
co to znaczy danych technicznych?

Gość gość
Żaden sten bzdur ! Tzw. "marzenia senne".

Gość gość
21 wiek i ludki wierzą w sny.