Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak bzykania nowo poznanej kobiety to szacunek.

Polecane posty

Gość gość

Czy brak bzykania poznanej kobiety po kilku miesiącach to szacunek ? Kobieta nie nalega na sex ja też nie jestem napalony na nią. Nie mam zamiaru popsuć związku. Może to tylko przyjaźń która nie przerodziła się w miłość. Czy jest możliwa miłość bez sexu, wydaje mi się że ta. Sex po kilku spotkaniach to brak szacunku dla drugiej osoby. To rodzaj darmowej prostytucji. Niby przed małżeństwem trzeba poznać preferencje partnerki ale przecież nie sex w związku jest najważniejszy. Bzykania wielu kobiet nazywamy doświadczeniem seksualnym i bez doświadczenia podobno jest mała szansa na poznanie kobiety. Ale czy nie można wzajemnie z partnerką poznać tajników sexu :-)

Gość gość
Rzadko kto ma takie podejście jak Ty. Uważasz , ze sex nie jest bardzo ważny wręcz najważniejszy? A co łączy, godzi parę? Jak nie łóżko. Szczęśliwe pożycie to wspaniałe życie. Miło jak partnerzy lubią to samo. Jak się w tej sferze dopasuja. Nie masz ochoty na nią? To po co pchać się w taki związek? Miłość to również pożądanie.

Gość gość
Powyższa odpowiedz jest stronnicza i nic nie wyjaśnia, może tylko to że sex jest naj ważniejszy. Bez seksu nie ma miłości - bzdura. Miłość to pożdnie, czyli bez sexu porządnia nie może być. Ciekawy jestem czy miłość bez sexu z dziewczyną ( podstawówka ) później z rozwijającą się młodą kobietą i wreszcie dojżałą kobietą nie może istnieć. To właśnie najpiękniejsze związki, które trwają latami i za nim dojdzie do bzykanka partnerzy są w sobie zakochani. I cały seks czy bzykanka nie stoi na pierwszym planie. Według mnie to właśnie szacunek do drugiej osoby i wręcz wzorcowe podejście partnerów wobec siebie. A nie poznajemy się za niedługo bzykanka ogromne pożądanie sex dzidziuś i rozwód.I czym wyższy status gwiazdy tych rozwodów i bzykanka coraz więcej. Raz bzykniesz kogoś innego to albo się spodoba albo szukasz kolejnego ciekawszego okazu do bzykanka. Pozniej nazywa się to doświadczeniem seksualnym a to nic innego jak prostytucja. Pożądanie może być bez seksu, przywiązanie do drugiej osoby nie musi mieć związku z seksem. Miłość to głównie szacunek wobec drugiej osoby a nie seks i TWOJE POŻĄDANIE SEKSUALNE.

Gość gość
co za głupoty cała Polska bzyka się ze sobą ile się da w tajemnicy przed partnerem. Partner lub partnerka słuzy do bzykania z automatu zamiast masturbacji.