Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom i rodzina mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
co za egoista jak chce to niech sie sam truje

Gość magkaa89
Co do palenia to pogadaj z nim. Mój też pali i i to nałogowo.Ale przy mnie się ogranicza i to bardzo. U mnie w domu się nie pali więc on też nie pali a jak już musi to wychodzi na dwór. Tak więc to kwestia rozmowy. Co do pleśni. Powiem ci tak u mnie w domu też wychodzi grzyb. Mimo że codziennie sprzatamy i dbamy o czystość (wina fndamentow). Tak więc na pewne rzeczy człowiek nie może za wiele poradzić.

Gość gość
Do poprzedniej mówczyni: Okej, u niego w domu to też wina fundamentów, matka jara jak smok, ma zawsze na to kasę, zarabia mało, tata mu daje tak naprawdę. Ja rozumiem że jest pleśń i smród, ale jest mnóstwo ludzi którzy na pewno jakoś z tym walczą. Moja babcia też ma dużą wilgoć, ale tylko w jednym pokoju i stara się z tym walczyć. Ale u niego? Ten smród jest w każdym pomieszczeniu. Jego mama nie sprząta tak naprawdę z tego co zauważyłam wcale, tylko rodzeństwo, a ona siedzi i smrodzi... On nie pali w domu, chyba że jej nie ma, ale naprawdę, palenie w domu papierosów to chyba najgorsze co może być :( Nie wyobrażam sobie życia z tym człowiekiem. Boję się że te nawyki przeniesie na swój dom, rodzinę i wszystko też będzie śmierdzieć jak cholera. A ja nienawidzę brudu, od razu mam taki odruch że mnie wszystko swędzi.

Gość gość
do gość dziś wolał śmierdzącego peta od dziewczyny? Ludzie to mają dziwny gust.

Gość gość
Nie jestes w szkole syfiaro?

Gość gość
Nudne masz życie :)

Gość gość
Gosc 08:06 tak,widac wolal peta od dziewczyny, co lepsze ja zapytalam ja, czy oddala pierscionek, powiedziala mi, ze sprzedala za 1500 zl w lombardzie:D Chociaz jestem za oddawaniem pierscionka, to gdyby rozstanie z tak glupiego powodu nastapilo to chyba sama bym tez sprzedala:D nawet nie wymagala od niego, by rzucil palenie, tylko by wychodzil palic na dwor, a ten sie spakowal i poszedl, to narka koles;)

Gość gość
A autorce trudno cos poradzic. Boje sie, ze jak tu juz ktos pisal, chlopak przesiaknal nawykami w domu i nie bedzie pilnowal nigdy porzadku. To jest tak samo jak facet nigdy nie pomaga w dom u przy dzieciacj, bo matka w domu rodzinnym o to dbala, czesto pracujac zawodowo,a ojciec po pracy siedzial w fotelu z gazeta. Pracowalam nawet z takim chlopakiem, mlody, a byl z domu, gdzie mama wszysto robila, pracujac na etacie, a potem w domu obiad, dbanie o porzadek itp i on mowil, ze tak powinmo byc, a facet co najwyzej moze wyniesc smieci:O Takze zgroza...

Gość gość
A co najlepsze: nie cierpię do niego jeździć, za to on do mnie uwielbia. Wszystko dostanie, zje itp, ładnie, czysto. Potrafi przesiadywać u mnie nie wiadomo ile, czasem przychodzi mimo że nie mam czasu, i siedzi po prostu siedzi. Moich rodziców to irytuje, i często mówią że śmierdzi mu kurtka tym smrodem papierochów.... Wstyd po prostu :(

Gość gość
Czytałam wcześniejsze posty i tak jak pisały wcześniej osoby daj sobie z nim spokój, nie ma zamiaru zmieniać nic ze swoją osobą a tym bardziej w domu to co będzie dalej ? i jeszcze zwala ci się na chatę jak niedźwiedź. Poderwij gościa Dan którego chyba obraziłaś a pisał dobrze i pewnie takie cechy posiada. Lepiej jak nickiem będziesz pisać bo nie wiadomo kto co pisze. Wytrwałości życzę.

Gość gość
Nie chciałam DanDan'a obrazić, to było do irytującego gościa który nazywał mnie "syfiara"