Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadżet

Podglądactwo

Polecane posty

Gość Gadżet

Cześć wszystkim. Czy są tu jacyś podglądacze? Chodzi mi o takie podglądanie ludzi przez lornetkę po zmroku. Co da się zobaczyć? Czy udało wam się kiedyś obserwować seks innych ludzi, bo nie zasłonili okien? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, jestem bardzo ciekaw jak to wyglada w praktyce

Gość gość
Ja nakryłem moich rodziców. Miałem 17 lat nie mogłem spać więc postanowiłem się napić,a kuchnia była połączona z sypialnią rodziców. Usłyszałem jakieś jęki. Więc poszedłem sprawdzić co się do cholery dzieje (w sypiali rodziców nie było drzwi więc było wszystko widać) zobaczyłem ich w pozycji na pieska. Od razu mi pała stanęłą. Matka rytmicznie jęczała a mój ojciec wkładał i wykładał,tak się podnieciłem że czółem że zaraz mi wypryśnie. Jeszcze chwilę popatrzyłem jak ojcec ostro rżnął matkę potem szybko poszedłem do siebie i oczywiście musiałem sobie takiego porządnego konia zwalić. Pomimo że to było 9 lat temu jeszcze wszystko dokładnie pamiętam.

Gość gadżet
Hmmm ciekawa historia, ale mi bardziej chodziło o taką jak obserwuje się kogoś obcego spoza naszego domu