Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu na pomoście

co zrobić, żeby czas wyleczył rany?

Polecane posty

Gość Lulu na pomoście

Od mojego rozstania z facetem minęły już prawie 2 lata, a ja wciąż nie potrafię odzyskać szczęścia i pogody ducha. Kochałam go bardzo, chciałam z nim założyć rodzinę, a on okazał się strasznym chujem. Rżnął się z połową miasta, a ja nie miałam o tym pojęcia. Ja wciąż nie umiem o nim zapomnieć. Rzadziej niż kiedyś, ale nadal wracają do mnie wspomnienia, zwłaszcza tego co było dobre (?!). Sprawdzam na fejsie czy kogoś ma, czy ma z kimś zdjęcia. Tęsknię za moim życiem zanim go poznałam, bo byłam naprawdę szczęśliwa - a nie umiem być znowu taka. Co zrobić, żeby zapomnieć, zamknąć to, odzyskać poczucie własnej wartości i szczęście?

Gość gość usugulyoma
Kolejna desperatka? znajdz sobie hobby!on juz ma druga i o tobie juz zapomnial...widocznie nie bylas dziweczyna jego marzen!

Gość Lulu na pomoście
Hmm a co to ma z desperacją wspólnego? Nie chcę już z nim być i znowu tego przeżywać. Chcę tylko zapomnieć i pytam o rady JAK.

Jestem zdania, że czas nie leczy ran. To bzdura i g****o prawda. Z takimi sytuacjami można się jedynie oswoić, przyzwyczaić. Tak w ogóle to witaj w klubie. U mnie deczko inny przypadek, bo byłem w związku toksycznym z kobietą borderline, która mnie niszczyła psychicznie. Mimo to, po rozstaniu, tęsknię za nią.

Gość Lulu na pomoście
A jednak z czasem o pewnych przykrych sytuacjach można zapomnieć, nie? Mój związek zniszczył totalnie moją pewność siebie. Ciągłe zdrady i kłamstwa sprawiły, że z zakochanej i pewnej siebie kobiety zmieniłam się w kogoś kim wcale nie chciałam być. Wiem, że rozstanie z tym k****arzem to najlepsze co mnie mogło spotkać. WIEM TO. A mimo to nie umiem o nim "czasami" nie myśleć, nie zastanawiać się. Po takim czasie powinnam już mieć to totalnie w d***e.

Gość Lulu na pomoście
Le Papillon a ile czasu u Ciebie minęło od rozstania?

Gość gość
najlepszym lekarstwem na złamane serce są faceci dożo

Gość Lulu na pomoście
@17.52 To lekarstwo u mnie jakoś nie działa ;) W tym czasie poznałam tylko jednego faceta, który na krótko uwolnił mnie od wspomnień o byłym.

Gość gość
podnoszę

Gość gość
dołączam do klubu.Tez dwa lata od rozstania. Był nawet moment ze zaczęłam wychodzic z tego,teraz znowu odżyło.Nie ma dnia zebym o nim nie myslała.Chociaz to on mnie skrzywdził.

Gość gość
Gadanie! Faceci to nie lekarstwo dopóki kobieta nie upora się sama ze sobą

Gość Lulu na pomoście
Gościu z 19.39 witaj :) Długo byliście razem? To jest właśnie niesamowite, że można wciąż myśleć o kimś, kto wyrządził krzywdę i nie jest wart zmarnowania na myślenie o nim pięciu minut.